Miten Sallin Ponnahdusikkunat

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5683

  +
  Miten Sallin Ponnahdusikkunat

  Ponnahdusikkunat ovat yksi yleisimmistä asioista, joka ihmisiä häiritsee verkkosivuilla surfatessa. Nämä pienet ikkunat avaavat itsensä automaattisesti sivun latautuessa, ja ne voivat olla erittäin ärsyttäviä ja häiritseviä. Onneksi on olemassa muutamia tapoja, joilla voit hallita, tai jopa estää, ponnahdusikkunoiden tulemisen verkkosivuilla.

  Monet verkkosivut käyttävät ponnahdusikkunoita markkinointitarkoituksiin, esimerkiksi tarjouksien ja ilmoitusten näyttämiseen. Vaikka nämä tarjoukset voivat olla hyödyllisiä joillekin, ne voivat myös olla häiritseviä, jos ne avautuvat jatkuvasti, kun surffaat eri sivuilla. Tämä ongelma voi kuitenkin ratkaista muutamalla helpolla tavalla.

  Sallitut ponnahdusikkunat:

  Jos olet tietoinen siitä, että jollakin sivulla tulee olemaan ponnahdusikkuna, voit sallia sen tulemisen ennalta. Tämä voidaan tehdä useilla eri selaimilla, mutta yleensä selaimesta löytyy asetus, joka antaa sinun hallita ponnahdusikkunoiden sallimista tietyillä sivuilla. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen, jos haluat sallia ponnahdusikkunoiden tulemisen vain tietyillä sivuilla, joilla tiedät että ne ovat hyödyllisiä, kuten verkkokaupoissa, joissa tarjoukset voivat olla merkittäviä.

  Ponnahdusikkunoiden estäminen:

  Jos haluat estää kaikki ponnahdusikkunat, voit tehdä sen useiden eri selainten avulla. Useimmat selaimet sisältävät asetuksen, jonka avulla voit hallita kaikkien ponnahdusikkunoiden estämistä. Tämän asetuksen avulla voit varmistaa, että et koskaan näe yhtäkään ponnahdusikkunaa, mikä on erittäin hyödyllistä, jos haluat olla varma siitä, että sivut latautuvat nopeasti ja ilman turhaa häiriötä.

  Lisätehoiset ponnahdusikkunoiden esto-ohjelmat:

  Jos haluat täydellisen suojan ponnahdusikkunoita vastaan, voit käyttää lisätehoisia ponnahdusikkunoiden esto-ohjelmia. Nämä ohjelmat ovat erittäin tehokkaita estämään kaikki pop-up-ikkunat, jopa ne, jotka tulevat apuohjelmista tai haittaohjelmista. Vaikka tällaiset ohjelmat ovat erittäin tehokkaita, ne eivät ole täysin ilmaisia, mutta tarjoavat kuitenkin hyvää vastinetta rahalle.

  Lopuksi, ponnahdusikkunoiden estämiseen on useita tapoja. Voit sallia niiden tulemisen tietyillä sivuilla, estää kaikki pop-up-ikkunat, tai käyttää lisätehoisia pop-up-ikkunoiden estäjiä. Riippumatta siitä, minkä tavan valitset, voit varmistaa, että verkkosurffauksesi on miellyttävämpää ja tehokkaampaa, kun haittaa aiheuttavat ponnahdusikkunat ovat poissa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.