Miten Saan Veikkauskortin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #1311

  +

  Miten Saan Veikkauskortin?

  Veikkauskortti on suosittu tapa pelata Veikkauksen pelejä ja saada etuja niiden pelaamisesta. Tässä artikkelissa kerromme, miten saat Veikkauskortin.

  Mikä on Veikkauskortti?

  Veikkauskortti on Veikkauksen tarjoama kanta-asiakaskortti, joka on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille. Kortilla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä, kuten Lottoa, Viking Lottoa ja raha-automaattipelejä. Veikkauskortti toimii myös todistuksena pelaajan iästä ja se sisältää pelaajan pelihistorian.

  Miten saat Veikkauskortin?

  Veikkauskortin saaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tilata kortin Veikkauksen verkkosivuilta tai käydä Veikkauksen myyntipisteessä. Kortin tilaaminen verkosta edellyttää Suomi.fi-tunnistautumista tai mobiilivarmenteen käyttöä. Myyntipisteessä sinun tulee esittää henkilöllisyystodistus ja täyttää lomake, jonka jälkeen saat Veikkauskortin heti mukaasi.

  Mitä etuja Veikkauskortti tarjoaa?

  Veikkauskortin etuihin kuuluu muun muassa ilmaispelejä ja erilaisia tarjouksia. Lisäksi kortin avulla voit seurata omaa pelihistoriaasi ja asettaa pelirajoituksia, joiden avulla voit hallita omaa pelaamistasi. Veikkauskortin avulla voit myös kerätä Veikkaus-pisteitä, joita voit vaihtaa ilmaispeleihin, Veikkaus-kaupan tuotteisiin tai hyväntekeväisyyteen lahjoittamiseen.

  Mitä tulee muistaa korttia käyttäessä?

  Veikkauskorttia käyttäessä tulee muistaa vastuullinen pelaaminen. On tärkeää asettaa itselleen pelirajoituksia, jotta pelaaminen pysyy hallinnassa. Lisäksi tulee noudattaa Veikkauksen asettamia pelisääntöjä ja välttää ylivelkaantumista.

  Yhteenveto

  Veikkauskortin tilaaminen on helppoa ja sen avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä sekä hyödyntää erilaisia etuja. Muista kuitenkin noudattaa vastuullisen pelaamisen periaatteita ja asettaa itsellesi pelirajoituksia. Veikkauskortti on tarjolla kaikille yli 18-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille ja sen tilaaminen onnistuu helposti Veikkauksen verkkosivuilta tai myyntipisteistä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.