Miten Saada Varattu Mies

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #2446

  +

  Miten saada varattu mies?

  Moni nainen on varmasti joskus ihastunut varattuun mieheen ja miettinyt, miten voisi saada hänen huomionsa. Tämä on kuitenkin huono idea monella tasolla, sillä varattuihin ihmisiin ei kannata sekaantua. Mutta jos olet kuitenkin jo ihastunut varattuun mieheen, tässä muutama vinkki, joita voit kokeilla.

  1. Ole rehellinen

  Jos olet kiinnostunut varatusta miehestä, kannattaa sinun olla rehellinen hänen kanssaan siitä, miltä sinusta tuntuu. Kerro hänelle, että koet häntä kohtaan erityistä vetovoimaa, mutta ymmärrät, että hän on parisuhteessa. Ole kuitenkin varovainen, sillä hän ei todennäköisesti puhu tunteistaan avoimesti, koska se voisi aiheuttaa ongelmia hänen suhteessaan.

  2. Älä kiusaa varattua miestä

  Jos varattu mies kiinnostaa sinua, ota huomioon, että hänellä on parisuhde. Älä kiusaa häntä tai yritä tehdä hänestä mustasukkaista. Tämä ei ole vain epäkypsää käytöstä, vaan myös voi aiheuttaa vakavia ongelmia hänen suhteessaan.

  3. Älä pyytele kohteliaisuuksia varatulta mieheltä

  Kun olet kiinnostunut varatusta miehestä, älä pyydä häneltä kohteliaisuuksia tai erityiskohtelua. Hänellä on jo rakkaussuhde, joten hänen pitäisi antaa kaikki huomionsa ja kiintymyksensä kumppanilleen. Jos alat pyydellä huomiota ja kohteliaisuuksia häneltä tai yrität tehdä itsesi tärkeäksi hänen suhteessaan, se vain näyttää, että olet egoistinen ja narsisti.

  4. Keskity itseesi

  Jos olet kiinnostunut varatusta miehestä, keskity enemmän itseesi ja kehitä itseäsi. Pidä kiinni harrastuksista, joista nautit, ja anna itsellesi aikaa tehdä asioita, joita rakastat. Jos keskityt itseesi ja olet onnellinen, on todennäköisempää, että tulet tapaamaan ihmisiä, jotka sopivat paremmin sinulle.

  5. Hyväksy tilanne

  Tärkein asia, jonka voit tehdä, kun olet kiinnostunut varatusta miehestä, on hyväksyä tilanne. On tärkeää muistaa, että se, että joku on varattu, ei tarkoita, että hän ei olisi houkutteleva tai mielenkiintoinen. Mutta hän on jo sidottu, ja sinun täytyy hyväksyä se. Ole kiinnostunut hänestä ja ystävysty hänen kanssaan turvallisella tavalla.

  Yhteenvetona voidaan sanoa, että varattuihin ihmisiin ei kannata sekaantua. Mutta jos olet jo kiinnostunut varatusta miehestä, ole rehellinen ja keskity enemmän itseesi. Hyväksy tilanne ja yritä olla haastattelematta tai häiritsemättä häntä hänen parisuhteessaan. Muista, että sinä ansaitset rakkauden ja kiintymyksen, mutta sen pitäisi tulla luonnollisesti ja aidosti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.