Miten Saada Vanhat Whatsapp Viestit Takaisin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #632

  +
  Miten Saada Vanhat Whatsapp Viestit Takaisin

  Whatsapp on tullut monien suomalaisten arkipäivään, kun halutaan pitää yhteyttä ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Siinä voi lähettää viestejä, ääniviestejä, kuvia ja videoita. Mutta mitä tehdä, jos olet menettänyt tärkeitä viestejä ja haluaisit saada ne takaisin? Tässä artikkelissa kerromme kuinka voit palauttaa vanhat Whatsapp viestit takaisin.

  Varmuuskopion tekeminen

  Whatsapp tallentaa aina viestit ja keskustelut puhelimen muistiin tai SD-kortille. Jotta voit palauttaa menettämiäsi viestejä, sinun täytyy varmuuskopioida viestit ennen kuin ne häviävät.

  Whatsappissa on erittäin kätevä ominaisuus, joka mahdollistaa viestien varmuuskopioinnin. Voit valita, milloin haluat tehdä varmuuskopion ja kuinka usein haluat sen tehdä. Oletusarvoisesti Whatsapp varmuuskopioi viestit päivittäin kello 2 yöllä. Voit myös asettaa varmuuskopioinnin tapahtuvaksi esimerkiksi kerran viikossa.

  Jos olet jo menettänyt viestejä etkä ole tehnyt varmuuskopiota, on mahdollista palauttaa viestit edellisestä varmuuskopiosta. Tämä tapahtuu kuitenkin vain, jos olet asettanut varmuuskopioinnin tapahtuvaksi tietyin väliajoin.

  Viestien palauttaminen

  Jos olet varmuuskopioinut viestit ja kadottanut ne, voit palauttaa ne helposti. Aloita painamalla Whatsappin asetukset-valikkoa ja valitse sieltä ”Chats”. Sieltä löydät ”Chat backup”-vaihtoehdon, joka sisältää tiedot viimeisestä varmuuskopiosta. Voit palauttaa viestit hyödyntämällä tätä vaihtoehtoa.

  On kuitenkin hyvä huomata, että vaikka palauttaisit viestit edellisestä varmuuskopiosta, kaikki viestit viimeisimmältä varmuuskopiolta jäävät puuttumaan. Siksi on tärkeää varmuuskopioida viestit säännöllisesti.

  Whatsapp oma palautustyökalu

  Whatsappilla on nyt oma oma palautustyökalu, jonka avulla voidaan palauttaa viestejä. Tämä ominaisuus ei vielä ole kaikkien käytettävissä, vaan se on vielä beta-testausvaiheessa, mutta sen avulla voidaan pelastaa kadotetut viestit ilman varmuuskopiointia.

  Joskus Whatsapp-sovelluksen tiedot saattavat korruptoitua ja johtaa siihen, että viestit häviävät. Tässä tapauksessa voit yrittää palauttaa viestit Whatsappin omaa palautustyökalua hyödyntäen. Tämä edellyttää kuitenkin, että sinulla on Whatsappin uusin versio asennettuna puhelimeesi.

  Whatsapin käyttöehdot

  On tärkeää muistaa, että Whatsappin käyttöehdot ovat tiukkoja viestihistorian ja käyttäjätietojen suhteen. Whatsappin käyttöehdoissa todetaan, että Whatsapp ei vastaa viestihistorian menettämisestä tai korruptoitumisesta.

  Siksi on suositeltavaa varmuuskopioida Whatsapp viestit säännöllisesti, jotta menetetyt viestit voidaan palauttaa helposti.

  Yhteenveto

  Menettämällä tärkeitä viestejä voi tulla ahdinkoon, mutta onneksi Whatsapp sisältää monet ominaisuudet, joiden avulla voit palauttaa kadonneet viestisi. On tärkeää muistaa varmuuskopioida viestit säännöllisesti, jotta menetetyt viestit voidaan palauttaa helposti. Jos olet kadottanut viestit ja et ole tehnyt varmuuskopiota, voit yrittää hyödyntää Whatsappin omaa palautustyökalua, mutta se on vielä beta-testausvaiheessa. Muista myös, että Whatsappin käyttöehdot ovat tiukkoja viestihistorian ja käyttäjätietojen suhteen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.