Miten Saada Uudet Emojit

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #2835

  +
  H2: Miten Saada Uudet Emojit

  Emojit ovat nykyajan tapa ilmaista tunteita ja käsitellä vuorovaikutustilanteita. Ne ovat korvanneet sanat ja lyhenteet ja tekevät viestittelystä entistä nopeampaa ja helpompaa. Uusia emojimalleja ja -merkkejä kehitellään jatkuvasti, ja haluatko pysyä ajan tasalla näistä hauskoista kuvakkeista? Tässä on joitakin tapoja, joilla voit saada uusia emojeja käyttöösi.

  H2: Päivitä iPhonen tai iPadin iOS

  Jos käytät iPhonea tai iPadia, tarkista laitteesi ohjelmistopäivitykset. Uusia emojeja lisätään usein uusien käyttöjärjestelmäpäivitysten mukana. Esimerkiksi iOS 14 -versio toi mukanaan joukon uusia emojeja, kuten erilaisia eläimiä, ruokia ja muita esineitä. Voit tarkistaa käyttöjärjestelmäpäivitykset menemällä ”Asetukset” -> ”Yleistä” -> ”Ohjelmistopäivitys”. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne ja saat käyttöösi uusimmat emojeja.

  H2: Lataa kolmannen osapuolen sovellus

  Jos sinulla ei ole mahdollisuutta päivittää käyttöjärjestelmää tai et halua päivittää sitä, voit ladata kolmannen osapuolen sovelluksen, jossa on laaja valikoima emojeja. Esimerkkejä tällaisista sovelluksista ovat Bitmoji ja Gboard. Bitmoji on sovellus, joka mahdollistaa animoitujen hahmojen luomisen itsestäsi ja ystävistäsi. Näitä hahmoja voi käyttää esimerkiksi Snapchatissa ja Bitmojin oma sovellus tarjoaa myös uusia emojeja.

  H2: Käytä Unicode-koodia

  Jos haluat käyttöösi tietyn tyyppisiä emojeja ja niitä ei ole saatavilla nykyisessä käyttöjärjestelmässäsi tai sovelluksessasi, voit käyttää Unicode-koodia. Unicode on standardi, joka määrittelee merkkejä, kirjaimia ja emojeja. Voit löytää Unicode-koodeja eri tyyppisille emojeille netistä. Esimerkiksi Unicode-koodi 1F44D edustaa peukalokuvaa, Unicode-koodi 1F600 edustaa hymyilevää kasvoa. Kun olet löytänyt haluamasi koodin, voit kopioida sen ja liittää sen viestiisi.

  H2: Ota käyttöön emoji-ennakointi

  Jos käytät Android-laitetta, sinulla saattaa olla mahdollisuus ottaa käyttöön emoji-ennakointi, joka ehdottaa emojeja, kun kirjoitat viestiä. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön menemällä ”Asetukset” -> ”Kieli ja syöttäminen” -> ”Android-näppäimistö” -> ”Emoji-ennakointi”. Kun tämä toiminto on käytössä, Android-näppäimistö ehdottaa emojeja, kun kirjoitat viestiä, joka voi nopeuttaa ja helpottaa emojeiden käyttöä.

  H2: Johtopäätökset

  Emojeja käytetään joka päivä ja jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista emojeista, sinulla on useita tapoja saada uusia emojeja. Voit päivittää käyttöjärjestelmän, ladata kolmannen osapuolen sovelluksen, käyttää Unicode-koodia tai ottaa käyttöön emoji-ennakoinnin. Valitse sopiva vaihtoehto käyttämillesi laitteille ja saat käyttöösi kaikki uusimmat emojeja!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.