Miten Saada Turvotus Pois Silmistä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1264

  +

  Miten saada turvotus pois silmistä

  Silmien turvotus on yleinen ongelma monille ihmisille. Se voi olla seurausta stressistä, unen puutteesta tai allergioista. Vaikka turvotus ei yleensä ole vakavaa, se voi olla hyvin ärsyttävää. Tässä artikkelissa kerromme joitakin tapoja, joiden avulla voit saada turvotuksen pois silmistäsi.

  1. Käytä kylmää

  Kylmä auttaa vähentämään silmien turvotusta. Voit käyttää jääpaloja, pakastettuja vihanneksia tai kylmää pyyhettä. Käytä jotain näistä silmiesi ympärillä noin 10-15 minuutin ajan. Toista tarvittaessa.

  2. Juo tarpeeksi vettä

  Nestehukka voi johtaa silmien turvotukseen. Juo siis tarpeeksi vettä joka päivä. Näin voit auttaa vähentämään turvotusta ja pitämään kehosi hydratoituneena.

  3. Lisää suolaa ruokavalioon

  Suola auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Syö siis ruokia, joissa on suolaa. Mutta älä syö liikaa, sillä liiallinen suolan saanti voi johtaa korkeaan verenpaineeseen.

  4. Vältä allergioita aiheuttavia ruokia

  Jos sinulla on taipumus allergioihin, vältä ruokia, joissa on paljon allergeeneja. Tämä voi auttaa vähentämään silmien turvotusta.

  5. Käytä silmänalusvoiteita

  Silmänalusvoiteet voivat auttaa vähentämään silmien turvotusta. Valitse voide, joka sisältää retinolia tai C-vitamiinia. Nämä ainesosat auttavat vähentämään turvotusta ja kirkastamaan tummia silmänalusia.

  6. Nuku riittävästi

  Riittävä uni on avain terveeseen ja kauniiseen ihoon. Nuku vähintään 7-8 tuntia yössä. Näin voit auttaa vähentämään silmien turvotusta ja varmistaa terveen ihon.

  7. Vältä alkoholia ja tupakointia

  Alkoholi ja tupakointi voivat molemmat aiheuttaa silmien turvotusta. Vältä siis molempia, jos haluat pitää silmäsi terveinä ja kauniina.

  Yhteenveto

  Silmien turvotus voi olla hyvin ärsyttävää, mutta se ei yleensä ole vakavaa. Voit vähentää silmien turvotusta käyttämällä kylmää, juomalla tarpeeksi vettä, syömällä suolaa, välttämällä allergioita aiheuttavia ruokia, käyttämällä silmänalusvoiteita, nukkumalla riittävästi ja välttämällä alkoholia ja tupakointia. Muista kuitenkin, että jos turvotus jatkuu pitkään tai on erittäin vakavaa, sinun kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.