Miten Saada Täydellinen Rusketus

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5332

  +

  Miten Saada Täydellinen Rusketus Suomessa

  Suomessa kesä on odotettu vuodenaika, jolloin ihmiset pääsevät nauttimaan auringosta ja lämpimistä päivistä. Monille kesän kohokohta on saada kaunis rusketus, mutta usein rusketuksen saaminen Suomessa voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa käymme läpi vinkit, miten saada täydellinen rusketus Suomessa.

  Suojaa iho

  Ennen kuin aloitat rusketuksen hankkimisen, on tärkeää pitää huolta ihosta. Auringon UV-säteet voivat aiheuttaa vakavia vaurioita iholle, joten on tärkeää käyttää aurinkovoidetta, joka suojaa ihoasi.

  Valitse aurinkovoide, jolla on korkea suojakerroin, joka sopii ihotyypillesi. Levitä aurinkovoidetta runsaasti 30 minuuttia ennen auringolle altistumista ja lisää sitä säännöllisesti. Älä unohda myöskään suojata päänahkaa ja huulia aurinkosuojavoiteella tai -puikolla.

  Valitse oikea aika päivästä

  Auringon UV-säteet ovat voimakkaimmillaan keskipäivän ja iltapäivän aikana. Ihannetilanteessa rusketuksen hankkiminen kannattaa siis ajoittaa aamuun tai myöhäiseen iltapäivään, kun aurinko ei paahtele niin voimakkaasti.

  Hanki rusketus vähitellen

  Rusketuksen hankkiminen kannattaa aloittaa hitaasti. Aseta aika rajoituksia, kuinka kauan olet auringossa ja lisää aikaa asteittain. Aloita viiden minuutin istunnoilla ja lisää aika 5-10 minuutilla päivittäin.

  Muista myös suojata ihoasi auringolta, vaikka olisit jo hieman ruskettunut. Rusketus ei välttämättä suojaa ihoa palamiselta, joten huolehdi suojauksesta myös myöhemmin.

  Valitse oikeat vaatteet

  Suojaa ihoa vaatteilla. Vaaleat ja ohuet vaatteet eivät suojaa ihoa tarpeeksi auringolta. Valitse suojaksi tummat ja paksut vaatteet tai käytä suojavaatteiden lisäksi aurinkovoidetta.

  Hydratoi ihoasi

  Rusketus kuivattaa ihoa. Huolehdi siitä, että juot tarpeeksi vettä, jotta iho pysyy kosteutettuna. Voit myös käyttää after sun -tuotteita, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa auringonoton jälkeen.

  Pidä lepoa varjossa

  Jos et halua hankkia rusketusta lepäämällä auringossa, voit aina levähtää varjossa. Hanki siis aurinkovarjo tai siirry varjoon puun alle, jotta voit nauttia lämpimästä säälstä lepäämällä samalla rauhassa.

  Yhteenveto

  Rusketuksen saaminen Suomessa on mahdollista, kunhan noudatat auringonottoon liittyviä ohjeita. Muista suojata ihoasi aurinkovoiteella, valita oikea aika päivästä, hankkia rusketus vähitellen, käyttää oikeanlaisia vaatteita, hydratoida ihoasi ja lepää varjossa. Nämä vinkit auttavat sinua saavuttamaan kauniin ja turvallisen rusketuksen Suomen kesän aikana.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.