Miten Saada Steariini Pois Vaatteista

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #3031

  +

  Miten Saada Steariini Pois Vaatteista?

  Johdanto

  Steariinivahingot vaatteissa ovat tavallisia, ja niitä voi tapahtua milloin tahansa. Steariini saattaa olla läsnä sipulirenkaissa, juhla-kynttilöissä tai vaikkapa valumuotin ympärillä. Tästä syystä on kannattavaa tietää, kuinka saada steariini pois vaatteista, jotta voit pelastaa vaatteesi, sen sijaan että joudut heittämään ne pois.

  Käsinpesu

  Jos steariinia on sopivalla alueella, voit poistaa sen käsinpesun avulla. Ota vaate ja kuivata tai poista ylimääräinen steariini sitä vasten. Käytä lämmintä vettä, lisää tippa nestemäistä astianpesuainetta, ja hiero sitten varovasti aluetta. Älä käytä liikaa voimaa, koska voit vahingoittaa kudosta. Huuhtele vaate puhtaalla vedellä ja anna sen kuivua.

  Pyykinpesukoneen käyttö

  Jos steariini on laajemmalla alueella, voit käyttää pyykinpesukonetta. Jäähdytä ensin vaate ja poista ylimääräinen steariini. Aseta sitten vaate pyykinpesukoneeseen ja käynnistä se. Käytä lämmintä vettä, pesuainetta ja aseta vaate pesupussiin. Pese vaate normaalisti ohjeiden mukaan. Kun pesu on valmis, tarkista, onko steariini hävinnyt, ja anna vaatteen kuivua.

  Silitysrauta

  Joskus steariinia jää vaatteeseen, vaikka olisit jo poistanut elämään ylimääräisen osan. Tällöin voit käyttää silitysrautaa. Aseta paperipyyhe tai froteepyyhe vaatteen alle ja aseta sitten silitysrauta paperipyyhkeen päälle. Jätä silitysrauta päälle vähintään 5 sekunniksi ja sitten nosta se pois. Toista prosessia tarvittaessa, kunnes steariini on poistunut.

  Yhteenveto

  Steariini vaatteissa on yleinen ongelma, mutta onneksi sen poistaminen on helppoa. Oli vaate minkä tahansa materiaalin tai värin, voit aina poistaa steariinin käyttämällä edellä mainittuja menetelmiä. Muista kuitenkin käyttää varovaisuutta ja vain tarvittaessa. Näillä menetelmillä voit pelastaa vaatteesi steariinivahingoilta ja säilyttää niiden kauneuden pitkään.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.