Miten Saada Rusketus Pysymään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #149

  +

  Miten Saada Rusketus Pysymään

  Suomessa kesä saattaa olla lyhyt, mutta rusketuksen haluaminen kestää ympäri vuoden. Onneksi on olemassa joitakin vinkkejä, joiden avulla voit pitää rusketuksen pidempään.

  1. Kuori iho

  Ennen kuin aloitat rusketuksen ylläpitämisen, on tärkeää varmistaa, että sinulla on tasainen iho. Iho saattaa olla kuiva ja hilseilevä, mikä tekee rusketuksesta epätasaisen ja nopeasti haalistuvan. On suositeltavaa kuoria iho kevyesti ennen rusketuksen levittämistä ja sen jälkeen noin kerran viikossa.

  2. Kosteuta ihoa

  Hyvin kosteutettu iho pitää rusketuksen paremmin. Käytä kosteusvoidetta päivittäin rusketuksen ylläpitämiseen.

  3. Vältä pitkiä suihkuja ja kuumaa vettä

  Pitkät suihkut ja kuumavesi voivat kuivattaa ihoa ja tehdä rusketuksesta lyhytaikaisen. Yritä ottaa lyhyempiä suihkuja lämpimällä vedellä rusketuksen pidon kannalta.

  4. Vältä klooria

  Uima-allasvesi sisältää klooria, joka voi haalistaa rusketusta nopeasti. Yritä välttää uimista uima-altaissa tai suojaa rusketus vedenkestävällä aurinkovoiteella.

  5. Käytä aurinkovoidetta päivittäin

  Aurinkovoidetta tulisi käyttää joka päivä, ei vain rusketuksen ylläpitämiseksi, vaan myös ihoa suojaamaan auringon haitallisilta säteiltä. Käytä aurinkovoidetta, joka sopii omalle ihotyypillesi ja muista lisätä sitä uudelleen päivän mittaan, jos olet ulkona pitkään.

  6. Käytä itseruskettavia voiteita

  Itseruskettavat voiteet ovat loistava tapa ylläpitää rusketusta, etenkin kun ulkona ei ole aurinkoa. Itseruskettavien voiteiden avulla voit saavuttaa tasaisen rusketuksen ruumiin ja kasvojen iholle.

  7. Syö terveellisesti

  Terveellinen ruokavalio voi auttaa ihoa pitämään paremmin rusketuksen. Syö ravinteikasta ruokaa, joka sisältää paljon antioksidantteja, kuten marjoja, hedelmiä ja vihanneksia.

  Yhteenveto

  Rusketus ei välttämättä pysy ikuisesti, mutta sen ylläpitäminen on mahdollista. Kuori iho, kosteuta sitä, vältä kloorivettä, käytä aurinkovoidetta ja itseruskettavia voiteita sekä syö terveellisesti rusketuksen pidon ylläpitämiseksi. Muista myös, että tummempi rusketus ei tarkoita terveellisempää ihoa. Muista aina suojata ihoasi auringolta ja olla varovainen rusketuksen ruskettamisessa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.