Miten Saada Robloxissa Rahaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1393

  +

  Miten Saada Robloxissa Rahaa?

  Roblox on suosittu verkkoyhteisö, jossa pelaajat voivat pelata erilaisia pelejä ja luoda omia. Yksi Robloxin houkutuksista on, että pelaajat voivat ansaita pelissä rahaa, jota he voivat käyttää pelin sisäisiin ostoksiin. Tässä artikkelissa kerromme, miten Saada Robloxissa Rahaa.

  1. Voit ansaita Robuxia myymällä pelin sisäisiä esineitä

  Robloxissa voit luoda omia pelejä ja esineitä. Jos olet taitava pelin sisäisten esineiden suunnittelussa, voit myydä niitä muille pelaajille ja ansaita Robuxia. Pelaajat voivat käyttää Robuxia pelin sisäisiin ostoksiin, kuten uusiin esineisiin ja lisäominaisuuksiin.

  2. Osallistu Robloxin verkkokaupan kautta järjestettäviin tapahtumiin

  Robloxin verkkokaupassa järjestetään usein erilaisia tapahtumia, joista pelaajat voivat ansaita Robuxia. Tapahtumat voivat olla esimerkiksi pelien testaamista tai tietyn tavoitteen saavuttamista. Kun suoritat tavoitteen, ansaitset Robuxia.

  3. Voit ansaita Robuxia tallettamalla rahaa peliin

  Jos et halua viettää aikaa esineiden suunnitteluun tai tapahtumien suorittamiseen, voit tallettaa rahaa peliin ja ostaa Robuxia suoraan pelistä. Robloxissa on erilaisia maksusuoria, kuten PayPal, luottokortit ja mobiilimaksut.

  4. Pelaa Roblox-pelejä aktiivisesti

  Joissakin Roblox-peleissä pelaajat voivat ansaita Robuxia pelatessaan. Useimmat pelit vaativat aktiivisuutta, ja niissä ansaitaan Robuxia, kun suoritat tietyn tavoitteen tai saavutat tietyn tason.

  5. Pidä huolta Roblox-tilistäsi

  Robloxissa on tärkeää pitää huolta omasta tilistä. Pidä huolta salasanastasi ja älä anna sitä kenellekään muulle. Pidä myös silmällä tilisi turvallisuutta, jotta kukaan ei pääse varastamaan Robuxia.

  Robloxin pelaaminen on hauskaa, ja sen avulla voit ansaita rahaa. Voit ansaita Robuxia myymällä pelin sisäisiä esineitä, osallistumalla tapahtumiin ja tallettamalla rahaa peliin. Pelaa aktiivisesti ja pitää huolta tilistäsi, niin saat parhaan mahdollisen hyödyn Robloxista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.