Miten Saada Ripsiliima Pois

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #1832

  +

  Miten Saada Ripsiliima Pois

  Ripsiliima on kätevä apu, kun haluaa saada ripset pysymään paikoillaan kauniina ja ryhdikkäinä. Kuitenkin joskus liimaa tulee vahingossa iholle tai ripsien lisäksi muihin paikkoihin. Tässä artikkelissa kerromme, miten saat ripsiliiman pois helposti ja nopeasti.

  1. Kookosöljy

  Kookosöljy on monikäyttöinen öljy, joka auttaa myös ripsiliiman poistossa. Hiero kookosöljyä kevyesti alueelle, jossa ripsiliimaa on, ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Hiero sitten varovasti aluetta puhtaaksi pumpulipuikolla tai vanulla.

  2. Silmämeikinpoistoaine

  Silmämeikinpoistoaine auttaa myös ripsiliiman poistossa. Kastele vanulappu silmämeikinpoistoaineeseen ja aseta se varovasti silmän päälle painaen kevyesti. Anna sen toimia muutaman minuutin ajan ennen kuin pyyhit kevyesti alueen puhtaaksi.

  3. Öljypuhdistusaine

  Öljypuhdistusaine on tehokas tapa poistaa ripsiliima. Kastele vanulappu öljypuhdistusaineeseen ja pyyhi kevyesti alue, jossa liimaa on. Huuhtele lopuksi vedellä ja toista tarvittaessa.

  4. Aloe vera geeli

  Aloe vera geeli on rauhoittava ja kosteuttava aine, joka auttaa myös ripsiliiman poistossa. Hiero aloe veraa kevyesti alueelle, jossa ripsiliimaa on ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Pyyhi sitten kevyesti puhtaaksi pumpulipuikolla tai vanulla.

  5. Suklaamaito

  Suklaamaito on yllättävä mutta tehokas keino poistaa ripsiliimaa. Kastele vanulappu suklaamaidossa ja pyyhi kevyesti alue, jossa liimaa on. Suklaamaito auttaa pehmentämään liimaa ja irrottamaan sen helpommin.

  Lopuksi

  Nyt tiedät, miten saat ripsiliiman pois helposti ja nopeasti. Muista käyttää kevyitä liikkeitä, jotta et vahingoita ihoa tai silmiäsi. Lisäksi varo, ettet hankaa aluetta liian kovaa, koska se voi ärsyttää ihoa. Jos sinulla on herkkä iho, kokeile ensin pienellä alueella ja varmista, että et ole allerginen käyttämillesi aineille.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.