Miten Saada Reidet Pienemmiksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2016

  +

  Miten Saada Reidet Pienemmiksi

  Jos sinulla on turhauttavaa ylimääräistä rasvaa reisissä, et ole yksin. On kuitenkin mahdollista pudottaa painoa reisistä, vaikka tietyt kehonosat ovatkin geneettisesti alttiimpia säilyttämään rasvaa kuin toiset. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat saamaan reidet pienemmiksi.

  1. Syö terveellisesti ja vähennä kaloreita

  Jos haluat menettää painoa reisistä, sinun täytyy syödä vähemmän kaloreita kuin mitä kehosi kuluttaa päivän aikana. Vältä rasvaisia, sokerisia ja suolaisia ruokia, kuten makeisia, pikaruokaa, uppopaistettuja ruokia ja valkoista leipää. Sen sijaan syö monipuolisesti kasviksia, hedelmiä, täysjyväviljaa, laadukkaita proteiineja kuten kanaa, kalaa tai kikherneitä, ja terveellisiä rasvoja kuten avokadoa ja oliiviöljyä.

  2. Lisää liikuntaa

  Liikunta on avainasemassa, kun haluat saavuttaa ja ylläpitää terveellistä painoa. Jos haluat menettää painoa reisistä, keskity liikuntaan, joka kohdistuu jalkoihin ja alaosaan. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kävelyä, lenkkeilyä, pyöräilyä, tanssimista, uintia tai kuntosaliharjoittelua. Aloita hitaasti ja lisää liikunnan määrää vähitellen, kun kehosi sopeutuu.

  3. Tee lihaskuntoharjoittelua

  Kun haluat saada reidet pienemmiksi, keskity myös lihaskuntoharjoitteluun. Vahvistamalla jalkalihaksiasi, lisäät niiden kykyä polttaa rasvaa. Hyviä lihaskuntoharjoituksia reisille ovat esimerkiksi kyykky, askelkyykky, lähentäjäkoneen käyttö ja makuultaan tehtävät jalkaprässit.

  4. Vältä istumista pitkiä aikoja

  Jos työskentelet työpaikalla, jossa istut pitkiä aikoja, on tärkeää nousta välillä ylös ja venytellä. Istuminen pitkiä aikoja voi johtaa rasvan kertymiseen reisiin. Koeta kävellä lyhyitä matkoja, kuten vessaan meneminen tai kahvin hakeminen. Voit myös istua jumppapallolla tai käyttää korkeussäädettävää pöytää, jossa voit seistä ja tehdä töitä.

  5. Rentoudu

  Stressi voi lisätä painoa ja estää painonpudotusta. Jos olet jatkuvasti stressaantunut ja huolestunut, kehosi tuottaa ylimääräistä kortisolia, joka saa kehon varastoimaan rasvaa. Rentoutumis- ja stressinhallintatekniikat, kuten meditaatio, jooga, hengitysharjoitukset tai kävely luonnossa voivat auttaa lievittämään stressiä ja pitämään mielesi rauhallisena.

  Se ei ole helppoa pudottaa painoa reisistä, mutta pysyttämällä terveellisessä ruokavaliossa ja liikkumalla enemmän, voitat taistelun kehon muokkaamisessa. Muista myös, että kehon yksilölliset erot vaikuttavat painonpudotukseen, joten älä keskity vain siihen, että haluat menettää painoa reisistä. Tavoitteena on aina terve ja tasapainoinen keho, joka kaikin puolin voi hyvin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.