Miten Saada Rahaa 10v

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #3902

  +
  Miten saada rahaa 10-vuotiaana Suomessa?

  1. Tee kotitöitä
  Kotitöiden tekeminen on yksi tapa ansaita rahaa. Peruuta televisio-ohjelma, tartu johonkin siivousaineeseen, ja aloita puhdistaminen. Kysy vanhemmiltasi, mikäli he haluavat sinun siivoavan makuuhuoneesi, pesevän astiat tai laittavan ruokaa.

  2. Kerää pulloja ja tölkkejä
  Jos naapurustoissasi on suuri yleisötapahtuma, rannalla tai puistossa, kannattaa kerätä pulloja ja tölkkejä ja viedä ne lähimpään kierrätyspisteeseen. Joissain paikoissa lupa keräämiseen on kuitenkin tarpeellinen, joten tarkista kunnan säännöt.

  3. Tee käsitöitä ja myy niitä
  Jos olet taitava käsityössä, kuten neulomisessa tai virkkaamisessa, voit tehdä käsitöitä ja myydä niitä. Voit myös hyödyntää esimerkiksi askartelua ja valmistaa kortteja tai koruja, joita voit myydä sosiaalisen median kanavissa tai lähelläsi oleviin kauppoihin.

  4. Osallistu markkinatapahtumiin
  Markkinatapahtumat ovat erinomainen tapa myydä tuotteita ja ansaita rahaa. Jos sinulla on omia käsitöitä tai tarvitsetko paikkaa, jossa voit myydä laittomasti keräämiäsi pulloja, kerää tietoa tulevista tapahtumista lähiympäristössäsi.

  5. Kastele naapuruston kasvit
  Usein ihmiset ovat kiireisiä töissä eivätkä ehdi kastelemaan omia kasvejaan. Voit kysyä naapurustasi, voisitko huolehtia kasveista ja kastella niitä heidän ollessaan pois kotoa.

  6. Aloita yritystoiminta
  Jos olet kiinnostunut liiketoiminnasta, voit aloittaa oman verkkokaupan tai vaikka lehti- tai karkkipisteen lähelläsi olevassa kiireisessä kadunkulmassa. Usein tällaisen lähteminen vaatiii lupia ja vastuuta, joten ota yhteyttä kunnanvirastoon ennen kuin aloitat toimituksen.

  7. Osallistu markkinatutkimuksiin
  Monet markkinatutkimusyritykset etsivät ihmisiä, jotka voisivat vastata kyselyyn tai osallistua erilaisiin tutkimuksiin ja saada korvauksen. Voit etsiä tällaisia yrityksiä verkosta.

  8. Auta lemmikinomistajia
  Voit ansaita rahaa myös auttamalla ihmisiä heidän lemmikkiensä kanssa. Voit kävellä koiria, ruokkia niitä tai muuten auttaa heidän hoidossa.

  9. Tarjoa muita palveluita kotona
  Esimerkkeinä henkilökohtaisista palveluista kotona ovat hiustenleikkaus, manikyyri tai jopa WiFi:n asennustuki. Pyydä naapureita, tuntemiasi ihmisiä tai perheitä tarvitsemaan palveluitasi.

  10. Myy vanhaa tavaraa
  Jos huoneessa on vanhoja ja tarpeettomia tavaroita, kuten leluja tai vaatteita, voit myydä niitä kirpputoreilla, verkossa tai vaikka ulkona naapurustoissasi.

  Ennen kuin aloitat, muista, että sinun tulee pyytää lupa vanhemmilta tai huoltajilta, kun kokeilet uusia tapoja ansaita rahaa. On myös tärkeää, että jäät turvalliseen, vastuulliseen ja lailliseen asiakaspalveluun.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.