Miten Saada Puk Koodi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #5776

  +

  Miten Saada PUK-koodi

  Mikä on PUK-koodi? Se on koodi, joka tarvitaan, kun SIM-kortti on lukittu ja lukituksen poisto ilmoittaa pyytävän PUK-koodia. Jos PUK-koodia ei ole, sinun on otettava yhteyttä palveluntarjoajaan ja pyydettävä sitä. Tässä on joitakin tapoja, joilla voit saada PUK-koodin helposti.

  1. Etsi SIM-kortin pakkauksessa oleva PUK-koodi

  Kun ostat uuden SIM-kortin, SIM-kortin pakkauksessa on usein PUK-koodi. Jos löydät sen, säilytä se turvallisesti. Jos et löydä sitä, jatka lukemista.

  2. Kirjaudu sisään palveluntarjoajan verkkosivustolle

  Monilla palveluntarjoajilla on verkkosivusto, joka tarjoaa PUK-koodien palvelua. Kirjaudu sisään tilillesi ja etsi ”PUK-koodi” -välilehteä löytääksesi koodisi. Jos et löydä välilehteä, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja pyydä PUK-koodia.

  3. Soita asiakaspalveluun

  Jos et voi löytää PUK-koodia verkosta, voit soittaa palveluntarjoajan asiakaspalveluun. He voivat antaa sinulle koodisi ja varmistaa henkilöllisyytesi antamalla henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi ja tilinumerosi.

  4. Vieraile palveluntarjoajan toimipisteessä

  Jos sinulla on mahdollisuus vierailla palveluntarjoajan toimistossa, sinun kannattaa mennä henkilökohtaisesti. Selitä heille ongelma ja pyydä apua PUK-koodin saamiseksi.

  5. Ota yhteyttä SIM-kortin valmistajaan

  Jos et voi saada PUK-koodia palveluntarjoajalta, voit ottaa yhteyttä SIM-kortin valmistajaan ja pyytää koodia. He voivat auttaa sinua oikean PUK-koodin kanssa.

  Lopuksi, kun olet saanut PUK-koodin, säilytä se turvallisessa paikassa. Älä jaa sitä tai säilytä sitä lähellä matkapuhelintasi, jotta se ei katoa tai varastetaan. Pidä koodi turvassa, jotta voit käyttää sitä tarvittaessa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.