Miten Saada Puhelin Lataamaan Nopeammin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2256

  +
  Miten Saada Puhelin Lataamaan Nopeammin

  Hyvin monille meistä puhelimen akun loppuminen on yksi ärsyttävimmistä asioista, joita voi tapahtua kesken päivän. Lataaminen on toki ratkaisu, mutta se voi kestää pitkään. Tässä artikkelissa jaamme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit saada puhelimesi latautumaan nopeammin.

  1. Kytke tiedonsiirto pois päältä

  Kun lataat puhelintasi, kytke tiedonsiirto pois päältä. Tämä säästää akkua ja auttaa puhelintasi latautumaan nopeammin.

  2. Käytä lentotilaa

  Lentotila on hyvä vaihtoehto, kun haluat ladata puhelintasi nopeammin. Tämä tila kytkee pois kaikki langattomat yhteydet, kuten WLAN:n, Bluetoothin ja 4G-verkon. Näin akun käyttö vähenee ja latausnopeus kasvaa.

  3. Käytä alkuperäistä laturia

  Jos käytät puhelimen mukana tullutta alkuperäistä laturia, latausnopeus on yleensä nopeampi kuin muiden laturien käyttäminen. Tämä johtuu siitä, että alkuperäinen laturi on suunniteltu juuri kyseiselle puhelimelle.

  4. Pidä puhelin pois käytöstä

  Kun lataat puhelintasi, pidä puhelin pois käytöstä. Voit esimerkiksi kytkeä sen värinäytön pois päältä tai laittaa sen äänettömälle. Näin akun käyttö vähenee ja latausnopeus kasvaa.

  5. Vältä puhelimen käyttöä latauksen aikana

  Kuulostaa itsestään selvältä, mutta moni käyttää puhelintaan latauksen aikana. Tämä hidastaa latausta, sillä puhelin käyttää akkua samalla kun sitä ladataan.

  6. Käytä pikalatausta

  Jos pikalataus on käytössäsi, käytä sitä aina kun mahdollista. Pikalataus lataa puhelimen akun nopeammin kuin tavallinen lataus.

  7. Vaihda akku

  Joskus vaihtoehtona voi olla uuden akun asentaminen puhelimeen. Tämä onnistuu yleensä helposti esimerkiksi puhelinliikkeissä.

  Jokaisen puhelinvalmistajan puhelimet käyttäytyvät eri tavalla ja latautumisnopeus voi vaihdella merkin ja mallin mukaan. Monesti lataamisen hitaus johtuu itse puhelimesta eikä laturista tai johdosta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos lataat puhelintasi yöllä, ei latausnopeudella ole niin suurta merkitystä.

  Lopuksi, muutamia vinkkejä myös akun kestoon liittyen: säädä näytön kirkkautta ja käytä vähemmän energiaa kuluttavia sovelluksia. Näin akku kestää paremmin ja latausväliä voi pidentää.

  Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua ja saat puhelimesi latautumaan nopeammin!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.