Miten Saada Poikaystävä 11 Vuotiaana

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #415

  +

  Miten saada poikaystävä 11-vuotiaana

  1. Ole aktiivinen

  Yksi parhaista tavoista tavata uusia ihmisiä on olla aktiivinen. Liity urheiluseuraan, harrastusryhmään tai osallistu koulun extracurricular-aktiviteetteihin. Tämä auttaa sinua löytämään muita samanhenkisiä ihmisiä ja potentiaalisia poikaystäväehdokkaita.

  2. Ole itsevarma

  Ole ylpeä siitä, kuka olet ja miltä näytät. Ole itsevarma ja älä vertaa itseäsi muihin. Muista, että jokaisella on oma ainutlaatuinen persoonallisuus ja ulkonäkö, joka tekee heistä ainutlaatuisia.

  3. Näytä kiinnostusta

  Kun löydät jonkun, joka herättää kiinnostuksesi, näytä hänelle kiinnostuksesi. Kysy häneltä kysymyksiä ja kuuntele vastauksia huolellisesti. Näin hän tuntee olonsa tervetulleeksi ja kiinnostuneeksi.

  4. Ole rohkea

  Usein poikaystävää ei saa, ellei tee aloitetta. Ole rohkea ja esitä ideaa, että voitaisiin viettää aikaa yhdessä. Tämä voi olla esimerkiksi tutustumisretki lähialueelle tai leffan katsominen yhdessä. Pahimmassa tapauksessa hän ei ole kiinnostunut, mutta ainakin olet yrittänyt.

  5. Ole kärsivällinen

  Älä ole liian hätäinen. Jos et löydä poikaystävää heti, älä epätoivo. Ison osan elämästäsi olet vielä nuori ja sinulla on vielä paljon aikaa löytää oikea henkilö.

  6. Hyväksy ei

  Kaikille ei tule voittaa poikaystävää. Ole valmis kohtaamaan hylkäys ja älä anna sen masentaa sinua. Se on vain osa elämän matkaa ja voit aina löytää uusia mahdollisuuksia rakkauden löytämiseen.

  Yhteenveto

  Poikaystävän saaminen voi olla vaikeaa, mutta on tärkeää muistaa, ettei ole mitään kiirettä. Sinun tulisi keskittyä itsesi kehittämiseen ja elämäsi nauttimiseen. Pidä mielessäsi, että oikean henkilön löytäminen vie aikaa ja sitä kannattaa odottaa. Ole rehellinen ja avoin lähestymistavassasi ja muista olla kärsivällinen. Löydä intohimosi ja harrastuksesi ja löydät pian samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa elämän ilot ja surut.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.