Miten Saada Paras Ystävä Takaisin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #286

  +

  Miten Saada Paras Ystävä Takaisin

  Eräs kaunis ja arvokas asia elämässä on hyvä ystävyys. Joskus kuitenkin parisuhteet, perheenjäsenet ja muut elämänhaasteet voivat aiheuttaa ystävyyssuhteiden hajoamisen. Jos olet menettänyt yhteyden parhaaseen ystävääsi ja haluat saada hänet takaisin elämääsi, tässä on joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

  Kysy itseltäsi, mikä meni pieleen

  Ennen kuin yrität ottaa yhteyttä entiseen ystävääsi, sinun on hyvä pohtia, miksi yhteys katkesi. Oliko kyseessä riita tai tapahtuma, joka meni pieleen? Tai ehkä olet unohtanut ottaa yhteyttä ystävääsi tai et ole ollut niin läsnä kuin aikaisemmin? On tärkeää, että ymmärrät, mikä on aiheuttanut muutoksen ihmissuhteessanne, jotta voit korjata sen.

  Soita hänelle

  Yhden vaiheen jälkeen on aika ottaa yhteyttä entiseen ystävääsi. Soita hänelle ja kerro hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Kerro hänelle, että kaipaat häntä elämässäsi ja että haluaisit yrittää korjata tilanteen. Puhu rauhallisesti ja kuuntele entistä ystävääsi, mikäli hän haluaa kertoa, mitä tapahtui.

  Ole rehellinen

  Älä pelkää olla rehellinen entiselle ystävällesi. Jos sinulla oli osa riidasta, pyydä anteeksi ja selitä, miksi teit niin. Selitä myös, että haluat oppia virheistäsi ja tehdä paremmin tulevaisuudessa. Joskus on tarpeen myöntää, että et ole ollut riittävän hyvä ystävä, ja selvittää, miten voit parantaa suhdettasi entiseen ystävääsi.

  Järjestä tapaaminen

  Jos soittaminen sujui hyvin, pyydä entistä ystävääsi tapaamaan kanssasi. Voit kutsua hänet kahville, elokuviin tai vaikka kävelylle. Tärkeintä on, että vietät aikaa yhdessä ja saat mahdollisuuden puhua avoimesti toisillenne. Tämä voi auttaa sinua ja entistä ystävääsi pääsemään yli menneistä kokemuksista ja tekemään uusi ja parempi alku ystävyydellenne.

  Pyri ylläpitämään yhteyttä

  Kun olet saanut yhteyden entiseen ystävääsi, on tärkeää pyrkiä pitämään yhteyttä jatkossakin. Sopikaa aika seuraavalle tapaamiselle tai sovittakaa säännöllisiä puheluita tai viestejä. Muista olla läsnä, kun entinen ystäväsi tarvitsee sinua, ja olla aito ja huomaavainen ystävä.

  Johtopäätös

  Ystävyyssuhteiden ylläpito voi olla haaste, mutta se on myös erittäin palkitsevaa. Jos olet menettänyt yhteyden entiseen ystävääsi, älä epäröi ottaa yhteyttä häneen ja kertoa hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Ole rehellinen ja pyydä anteeksi, jos tarpeen, ja pyri jatkossakin ylläpitämään suhdettasi. Ystävyys on korvaamaton ja sen eteen kannattaa tehdä työtä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.