Miten Saada Palanut Kattila Puhtaaksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2440

  +

  Miten saada palanut kattila puhtaaksi

  Palanut kattilassa oleva ruoka voi olla hankala poistaa, mutta onneksi on olemassa keinoja, joilla voit saada kattilan takaisin uudenveroiseksi. Allamme on muutamia vinkkejä siitä, kuinka voit puhdistaa palaneen kattilan helposti.

  Ainekset, joita tarvitset

  – 1 osa etikkaa
  – 1 osa vettä
  – 1 ruokalusikallinen soodaa
  – Liesi
  – Harja tai sieni
  – Kattilan kansi

  Vaihe 1: Etikan ja veden käyttö

  Ensimmäinen vaihe on sekoittaa yhteen yksi osa etikkaa ja yksi osa vettä. Kaada seos palaneen kattilan pohjalle ja laita kattilan kansi päälle. Kuumenna seosta täydellä teholla noin viisi minuuttia.

  Vaihe 2: Soodan käyttö

  Kun olet lämmittänyt etikka-vesiseoksen, ota kattila pois liedeltä. Voit nyt lisätä yhden ruokalusikallisen leivinsoodaa ja sekoittaa sen hyvin. Anna seoksen olla kattilassa noin 15 minuuttia.

  Vaihe 3: Kattilan puhdistaminen

  Kun olet antanut seoksen olla kattilassa tarpeeksi kauan, voit nyt aloittaa puhdistusprosessin. Puhdista kattila käyttäen harjaa tai sientä ja huuhtele kattila vedellä. Kattila pitäisi nyt olla paljon puhtaampi ja helpompi pestä.

  Vaihe 4: Toisto

  Jos palaneen ruoan poistaminen kattilasta ei onnistu ensimmäisellä kerralla, voit yrittää uudelleen toistamalla edellä mainitut vaiheet.

  Johtopäätös

  Palanut kattila voi olla hankala puhdistaa, mutta emme suosittele sen heittämistä pois. Kokeile edellä esitettyjä vinkkejä ja näet, kuinka helppoa ja nopeaa se voi olla. Puhdas kattila tekee kokkaamisesta mukavampaa, ja voit jatkaa herkullisten ruokien valmistamista hyvillä mielin!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.