Miten Saada Mies

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #1906

  +

  Kumppanin etsiminen voi olla haastavaa, mutta tässä muutama vinkki Suomessa asuville naisille, jotka haluavat löytää miehen.

  1. Ole aktiivinen

  Mies ei tule hakemaan sinua kotoa, joten sinun täytyy olla aktiivinen. Käy ulkona, harrasta urheilua, mene baariin tai liity johonkin harrastusryhmään. Näin kasvatat mahdollisuuksia tavata miehiä.

  2. Ole avoin uusille kontakteille

  Jos tapaat mielenkiintoisen miehen, älä ole arka. Kerro hänelle, että pidät hänen seurastaan. Voit pyytää hänet ulos tai vaihtaa yhteystietoja. Muista, että uusien ihmisten tapaaminen vaatii rohkeutta.

  3. Ole oma itsesi

  Ollessasi avoin uusille kontakteille, muista olla oma itsesi. Todellisen kumppanin löytäminen edellyttää sitä, että molempien on helpompi olla oma itsensä. Muutos jonkin kaltaiseksi, jota et ole, ei ole tie onneen.

  4. Pidä hauskaa

  Kumppanin löytäminen ei välttämättä ole helppoa tai nopeaa. Pidä hauskaa ja nauti elämästä. Jos sinulla on hauskaa, se heijastuu ulospäin. On mahdollisuus, että tapaat jonkun samankaltaisen ihmisen.

  5. Ole kärsivällinen

  Kumppanin löytäminen voi kestää aikaa. Ole kärsivällinen. Älä hätäänny tai ala epäillä itseäsi, jos miehet eivät näytä olevan kiinnostuneita. Muista, että tämä on leikki, jossa kaikki voittavat viimein.

  Kumppanin löytäminen voi olla haastavaa, mutta antamalla itsellesi mahdollisuuden tavata miehiä ja olla avoin heille, on mahdollisuus että löydät lopulta sen oikean henkilön.

  Muista kuitenkin, että kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti. Elämä on täynnä yllätyksiä ja voit lopulta löytää sen henkilön kun sitä vähiten odotat. Pyri tekemään elämästäsi täynnä hauskaa ja nauti ystävien ja perheen seurasta matkalla.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.