Miten Saada Mies Sänkyyn

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #3034

  +
  Miten Saada Mies Sänkyyn?

  Oletko kyllästynyt olemaan yksin sängyssäsi? Haluaisitko löytää miehen, jonka kanssa voit jakaa muutakin kuin vain Netflix-tilisi? Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten voit saada miehen sänkyyn.

  1. Ole itsevarma
  Itsevarmuus on avainasemassa, kun haluat saada miehen sänkyyn. Kun olet itsevarma, se näkyy eleissäsi, puheessasi ja asenteessasi. Miehet ovat yleensä kiinnostuneita naisista, jotka ovat itsevarmoja ja tietävät mitä haluavat. Ole siis rohkea ja ota aloite omiin käsiisi.

  2. Löydä yhteinen kiinnostuksen kohta
  Yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat loistava tapa aloittaa keskustelu miehen kanssa. Keskustelu voi aueta esimerkiksi samanlaisesta musiikkimausta, harrastuksista tai lempiruuista. Kun löydät yhteisen kiinnostuksen kohteen, pääset helposti jatkamaan keskustelua ja saat miehen kiinnostumaan sinusta.

  3. Flirttaile rohkeasti
  Flirttailemalla saat miehen huomion ja kiinnostuksen heräämään. Voit esimerkiksi katsoa häntä syvälle silmiin, koskettaa häntä vahingossa tai kehua hänen ulkonäköään. Flirttailu ei tarkoita sitä, että sinun pitää olla provosoiva tai ilkeä. Pieni pilke silmäkulmassa ja leikinlasku toimii usein paremmin kuin suora vihjailu.

  4. Luo läheisyyttä
  Läheisyyden luominen on tärkeää, kun haluat saada miehen sänkyyn. Voit esimerkiksi pitää kädestä, lähestyä häntä, kun keskustelette tai istua hänen vieressään. Läheisyyden luominen vaatii rohkeutta, mutta se kannattaa, kun haluat edetä suhteessa.

  5. Ehdota tapaamista
  Kun olet flirttaillut ja luonut läheisyyttä miehen kanssa, voit ehdottaa tapaamista. Voit kutsua hänet kahville, elokuviin tai illalliselle. Tärkeintä on, että ehdotat jotain, mikä kiinnostaa molempia.

  6. Ole suora ja kerro, mitä haluat
  Jos haluat saada miehen sänkyyn, voit olla suora ja kertoa hänelle, ettei sinulla ole pelkkää ystävyyttä mielessä. Älä kuitenkaan painosta miestä tekemään mitään, mihin hän ei ole valmis. Muista, että suostumus on aina tärkeää.

  Yhteenveto

  Saada mies sänkyyn ei ole mikään tieteellinen salaisuus, mutta se vaatii rohkeutta ja itsevarmuutta. Luota itseesi, flirttaile rohkeasti ja luo läheisyyttä miehen kanssa. Pidä mielessä, että suostumus on aina tärkeää ja älä ota sitä henkilökohtaisesti, jos joku mies ei ole kiinnostunut sinusta samalla tavalla kuin sinä hänestä. Onnea matkaan!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.