Miten Saada Lisää Muistia Puhelimeen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #25

  +

  Miten Saada Lisää Muistia Puhelimeen

  Suurin osa meistä käyttää nykyään älypuhelimia, joissa on monia sovelluksia, pelejä ja muita tiedostoja, jotka vievät paljon tilaa puhelimen muistista. Joskus puhelimen muisti ei riitä kaikille tarpeillemme, mikä voi olla ärsyttävää. Onneksi on joitain tapoja, joilla voit saada lisää muistia puhelimeesi. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua vapauttamaan tilaa puhelimen muistista.

  Puhdista puhelimen välimuisti

  Puhelimen välimuisti on väliaikainen muisti, jota käytetään sovelluksissa ja ohjelmissa. Joskus välimuistiin kerääntyy paljon tiedostoja, jotka eivät välttämättä ole tarpeellisia puhelimen toiminnan kannalta. Tämä voi johtaa puhelimen hidastumiseen ja muistin täyttymiseen. Voit puhdistaa puhelimen välimuistin helposti, menemällä asetuksiin ja valitsemalla sovellukset. Valitse sitten sovellus, johon haluat päästä käsiksi, ja valitse ”tyhjennä välimuisti”. Tämä voi auttaa vapauttamaan tilaa puhelimen muistista.

  Poista tarpeettomat sovellukset

  Käytätkö kaikkia sovelluksia puhelimessasi? Jos et, suosittelemme poistamaan tarpeettomat sovellukset. Näin vapautat tilaa puhelimen muistista ja nopeutat sen toimintaa. Voit poistaa sovelluksia helposti siirtymällä sovellusten hallintaan ja valitsemalla poistettavan sovelluksen. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä varsinkin silloin, kun sinulla on sovelluksia, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan.

  Siirrä tiedostot pilvipalveluun

  Onko puhelimesi täynnä valokuvia, videoita ja muita tiedostoja? Siirtämällä tiedostot pilvipalveluun voit vapauttaa tilaa puhelimen muistista. Voit käyttää pilvipalveluja, kuten Google Driveä, Dropboxia ja OneDrivea. Palvelut ovat ilmaisia, kunnes tilaa alkaa käyttämään enemmän kuin tietty määrä, jolloin maksut kuitenkin saattavat nousta. Pilvipalvelut takaavat, että tietosi säilyvät turvallisesti pilvessä ja voit käyttää niitä milloin tahansa, kun sinulla on internetyhteys.

  Puhdista käyttämätön data

  Jotkut sovellukset keräävät käyttämätöntä tietoa, jota ne eivät välttämättä tarvitse. Voit puhdistaa tällaiset tiedot helposti siirtymällä sovellusten hallintaan ja valitsemalla kohteen ”tallennus”. Voit myös käyttää sovellusta, kuten CCleaner, joka puhdistaa puhelimesi automaattisesti käyttämättömästä datasta.

  Vaihda muistikortti / Laita lisää muistia puhelimeen

  Jos sinulla on mahdollisuus vaihtaa nykyinen muistikortti suurempaan, voit saada paljon lisätilaa puhelimen muistille. Muistikortit ovat halpoja, ja saat niitä monilta paikoilta, kuten elektroniikkakaupoista. Voit tarkistaa, onko puhelimessasi mahdollisuutta käyttää muistikorttia. Joissakin puhelimissa voi myös lisätä lisää muistia ottamalla pois SIM-kortin tai mikro-SD-kortin lokeron.

  Yhteenveto

  Nämä olivat joitain tapoja, joilla voit saada lisää muistia puhelimeesi. Jos puhelimesi on jatkuvasti täynnä, se voi johtaa puhelimen hidastumiseen ja muihin ongelmiin. Käyttämällä näitä vinkkejä voit pitää puhelimesi huippu kunnossa ja poistaa turhan dataa. Muista, että vaikka jotkin sovellukset vievät paljon muistia, ne voivat myös olla hyödyllisiä, joten varmista, että pidät vain tarpeelliset sovellukset puhelimessasi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.