Miten Saada Lima Pois Kurkusta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #158

  +
  Miten Saada Lima Pois Kurkusta?

  Lima kurkussa on yleinen oire, joka voi johtua monesta syystä. Se voi olla tukahduttavaa ja haitallista, etenkin kun yrität kommunikoida tai nauttia ruokaa tai juomaa. Onneksi on olemassa monia keinoja helpottaa liman pois kurkusta. Tässä artikkelissa annamme sinulle joitakin vinkkejä, miten saada lima pois kurkusta.

  Juominen runsaasti vettä

  Juominen runsaasti vettä saattaa auttaa poistamaan limaa kurkusta. Vesi auttaa laimentamaan limaa, mikä helpottaa sen poistamista. Juomalla tarpeeksi vettä voit myös estää liman muodostumista.

  Höyryhengitys

  Höyryhengitys on yksi parhaimmista tavoista helpottaa liman poistumista kurkusta. Voit tehdä höyryhengitystä kotona helposti. Kuumenna vettä kiehuvaksi ja kaada se kulhoon tai altaaseen. Taivuta päätäsi yli kulhon ja peitä pääsi pyyhkeellä. Hengitä syvään höyryjä sisään nenän kautta ja ulos suun kautta. Höyryhengitys auttaa höyryttämään limaa, mikä helpottaa sen poistumista kurkusta.

  Gargling-suolaliuosella

  Gargling-suolaliuosella on myös tehokas tapa poistaa limaa kurkusta. Sekoita yksi tl suolaa lasilliseen lämmintä vettä ja sekoita huolellisesti, kunnes suola on liuennut. Kallista päätäsi taaksepäin ja kastele kurkkuasi suolaliuoksella. Gargling auttaa poistamaan limaa kurkusta ja vähentää tulehdusta.

  Vältä maitotuotteita

  Liman kurkussa voi olla merkki allergisesta reaktiosta tai astmasta. Jos kärsit allergioista tai astmasta, vältä maitotuotteita, jotka voivat lisätä liman määrää. Maidon yliherkkyys voi myös johtaa liman kertymiseen kurkussa.

  Pureskele minttupastilleja

  Minttupastillit voivat auttaa lievittämään kurkkukipua ja helpottamaan liman poistumista kurkusta. Pureskele minttupastillia tasaisin väliajoin päivän aikana, jotta sylkirauhaset aktivoituvat ja helpottavat liman poistumista.

  Käytä dekongestantteja

  Dekongestantit ovat lääkkeitä, jotka auttavat vähentämään nenän limakalvon turvotusta ja poistavat tukkoisuuden. Näitä lääkkeitä voi käyttää liman pois kurkkusta. On kuitenkin tärkeää kysyä lääkäriltä neuvoa ennen dekongestanttien käyttöä.

  Vältä tupakointia ja altistumista savulle

  Tupakointi ja altistuminen savulle voivat aiheuttaa liman kertymistä keuhkoputkiin ja kurkkuun. Vältä tupakointia ja altistumista savulle, jotta voit välttää liman kertymistä.

  Loppusanat

  Liman kertyminen kurkkuun on yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa tukahduttavia oireita. On tärkeää tietää, miten saada lima pois kurkusta ja välttää sen kertymistä tulevaisuudessa. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, ota yhteys lääkäriin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.