Miten Saada Kynsilakka Pois Ilman Kynsilakanpoistoainetta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #516

  +

  Miten saada kynsilakka pois ilman kynsilakanpoistoainetta

  Kynsilakan poistaminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos sinulla ei ole kynsilakanpoistoainetta käsillä. Mutta älä huoli, sillä on olemassa joitain luovia tapoja, joilla voit poistaa kynsilakan ilman erikoisainetta. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia vaihtoehtoisia menetelmiä joilla voit poistaa kynsilakan kunnolla.

  1. Ala käyttämään hammastikkua

  Hammastikku on ihana apuväline kaikkeen kapeaan työhön, myös kynsilakan poistamiseen. Kastele hammastikku kynsilakanpoistoaineeseen ja pyyhkäise se sitten kynsiä pitkin varovasti niin kauan, kunnes kynsilakka alkaa irtoamaan. Tämä menetelmä vie kuitenkin aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä.

  2. Käytä alkoholia

  Tämä menetelmä toimii samalla tavalla kuin edellinen. Dressmannissa myytävä alkoholipohjainen kasvovesi toimii esimerkiksi tähän tarkoitukseen mainiosti. Kastele pumpulipuikko alkoholiin ja pyyhkäise se sitten kynsiä pitkin. Tämä menetelmä vie hieman vähemmän aikaa, mutta vaatii silti varovaisuutta.

  3. Kokeile valkaisuainetta

  Valkaisuaine ei vain auta sinua saamaan valkoisempia pyykkejä, vaan se auttaa myös poistamaan kynsilakkaa. Ota sideharsoa, kastele sitä valkaisuaineessa ja pyyhi sitten kynsiä pitkin. Tämä menetelmä poistaa kynsilakan nopeasti, mutta on tärkeää olla varovainen – valkaisuaine voi vahingoittaa ihoa.

  4. Käytä etikkaa

  Etikka on monipuolinen kotitaloustuote, jota voi käyttää siivoukseen ja ruoanlaittoon. Mutta tiesitkö, että sillä voi myös poistaa kynsilakan? Sekoita yhtä suuri määrä etikkaa ja sitruunamehua, kastele seos pumpulipuikkoon ja pyyhi sitten kynsiä pitkin varovasti. Tämä menetelmä ei ole yhtä nopea kuin muut, mutta se on hellävarainen iholle ja turvallinen käyttää.

  5. Käytä lämmintä vettä ja saippuaa

  Jos et halua käyttää kotona kemikaaleja, voit käyttää lämmintä vettä ja saippuaa poistamaan kynsilakan. Kastele kädet lämpimään veteen, lisää saippuaa ja hiero käsiä yhteen. Hiero sitten kynsiä varovasti saippuan avulla, kunnes kynsilakka alkaa irtoamaan. Tämä menetelmä vie enemmän aikaa, mutta se on hellävarainen iholle ja turvallinen käyttää.

  Päätelmä

  Kuten näet, on olemassa monia tapoja poistaa kynsilakka ilman erikoisainetta. Jotkut menetelmät ovat nopeampia ja helpompia kuin toiset, mutta kaikkien on tärkeää olla varovaisia ja käyttää tarvittavia varotoimia. Kokeile rohkeasti erilaisia tapoja ja löydä se, joka sopii parhaiten sinulle ja ihollesi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.