Miten Saada Kotihoitoa Intissä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #117

  +

  Miten saada kotihoitoa intissä

  Inttiin meneminen voi olla innostavaa, mutta samaan aikaan pelottavaa. Vaikka se on yksi elämän tärkeimmistä kokemuksista, intissä ei ole aina helppoa. On tärkeää varmistaa, että saat tarvitsemasi terveys- ja hoitopalvelut, kunnes palvelus päättyy.

  Suomessa kaikki varusmiehet, jotka ovat asevelvollisuus- tai vapaaehtoisessa palveluksessa puolustusvoimissa, ovat oikeutettuja saamaan kotihoitoa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus saada terveyspalveluita omassa kodissasi tai asunnossasi, jos et voi saada hoitoa terveysasemalta.

  Kotihoitoon kuuluvat kaikki terveyspalvelut, jotka annetaan pääasiassa kotona tai asunnossa. Kotihoitoon kuuluvat esimerkiksi lääkärin vastaanotot, sairaanhoito, fysioterapia ja henkilökohtainen avustaminen. Kotihoitoon kuuluvat kaikki palvelut, jotka ovat tarpeellisia varusmiehille, jotka eivät voi saada hoitoa terveysasemalta.

  Jos tarvitset kotihoitoa intissä, sinun on otettava yhteyttä lähimpään terveysasemaan tai inttiin liittyvään lääkäriin. He antavat sinulle tarvittavat ohjeet ja neuvovat miten voit hakea kotihoitoa.

  Ennen kuin voit hakea kotihoitoa, sinun on täytettävä muutamia kriteereitä. Ensinnäkin sinulla on oltava luvallinen syy tarvita kotihoitoa, kuten sairaus, vamma tai rajoittava tila. Sinulla on myös oltava todistus tarpeesta kotihoitoon, joka laaditaan yhdessä lääkärin kanssa. Tämän jälkeen lääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen arvioi tarpeesi kotihoitoon.

  Kotihoito voi tarjota hyvän mahdollisuuden hallita omaa terveyttäsi ja hoitoasi. Voit saada hoitoa omassa kodissasi tai asunnossa, joka mahdollistaa sinulle liikkumisen omassa ympäristössä. Kotihoitoon kuuluu myös yksilöllinen ja räätälöity hoito, joka on suunniteltu juuri sinulle.

  Jos tarvitset erikoistunutta hoitoa, kuten psykiatrista hoitoa tai sairaalatasoista hoitoa, kotihoito ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Tällöin sinun on saatava hoito sairaalassa tai erikoistuneessa hoitolaitoksessa.

  Kotihoito on kuitenkin erinomainen vaihtoehto useimmille varusmiehille, jotka tarvitsevat hoitoa intissä. Se voi auttaa sinua hoitamaan terveyttäsi ja pysymään palveluksessa, vaikka sinulla olisi tarve erityishoitoon tai terveyspalveluihin. Älä epäröi ottaa yhteyttä lähimpään terveysasemaan tai inttiin liittyvään lääkäriin, jos tarvitset kotihoitoa intissä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.