Miten Saada Kiharat Ilman Kiharrinta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #3857

  +

  Miten Saada Kiharat Ilman Kiharrinta

  Kiharat ovat yleensä haluttu hiustyylimme, mutta emme aina halua käyttää kiharrinta saavuttaaksemme sen. Voit kuitenkin saada kiharat ilman kiharrinta helposti ja luonnollisesti. Tässä artikkelissa jaamme muutamia vinkkejä, jotka auttavat saamaan upeat kiharat ilman kiharrinta.

  1. Kieputa hiukset nutturalle

  Pese hiukset ja anna niiden kuivua hieman ennen kuin aloitat tämän kihara-prosessin. Kampa hiukset ja kieputa ne tiukalle nutturalle ja kiinnitä hiuslenkillä. Jätä ne nutturalle yön yli. Aamulla, kun irrotat hiukset, saat luonnolliset kiharat, jotka kestävät koko päivän.

  2. Tee lettejä hiuksista

  Tämä on klassinen tapa tehdä kiharoita ilman kiharrinta. Pese hiukset ja anna niiden kuivua hieman. Kampa hiukset hyvin ja jaa hiukset keskellä. Ota yksi puoli ja jaa se pieniksi osioiksi. Aloita letittäminen läheltä päänahkaa ja jatka letittämistä loppuun asti. Kiinnitä letit pienillä hiuslenkeillä. Toista sama toisella puolella hiuksista. Anna letit olla yön yli. Aamulla, kun irrotat letit, saat upeat luonnolliset kiharat ilman kiharrinta.

  3. Kierrä hiukset rullalle

  Pese hiukset ja anna niiden kuivua kokonaan. Kampa hiukset ja jaa hiukset keskeltä kahtia. Ota yksi puoli ja jaa se pienempiin osioihin. Kiepauta jokainen osio rullalle ja kiinnitä hiuslenkillä tai hiusneulalla. Toista sama toisella puolella hiuksista. Anna hiusten olla rullalla n. 2 tuntia. Kun irrotat rullat, saat kauniit ja luonnolliset kiharat hiuksiin.

  4. Kiharakampaus

  Pese hiukset ja kuivaa ne pyyhkeellä. Kammattuasi hiukset kampaa ne takaisin päin ja aloita kieputtamaan hiuksia käsiisi ylöspäin. Tee ilmavat kieputukset mukaillen hiuksen luonnollista muotoa. Kun olet saavuttanut haluamasi kiharamäärän ja -muodon, kiinnitä kampaus hiuspinneillä. Kun kampaus on valmis, anna hiusten kuivua ja irrota sitten hiuspinnit.

  5. Suihkuta suolasuihketta hiuksiin

  Jos sinulla on suorasuuntautuneet hiukset ja haluat lisätä luonnollisia kiharoita, voit käyttää suolasuihketta. Suihkuta hiuksiin suolasuihketta, joka sisältää merisuolaa. Levitä suolasuihketta käsin hiusten tyveen ja latvoihin. Aloita puristelemaan hiuksia kämmenelläsi yläosasta alaspäin. Jätä hiukset kuivumaan ja löysää sitten hiuksesi varovasti sormillasi.

  Lopuksi

  Kuten huomaat, on olemassa monia tapoja saada kiharat ilman kiharrinta. Kokeile rohkeasti erilaisia menetelmiä ja löydä itsellesi sopivin tapa saada upeat kiharat hiuksiin. Muista, että kärsivällisyys on tärkeää, vaikka menetelmä kuinka hyvä olisi. Kiharat ovat kauniita, joten anna aikaa hiusten kihartumiselle ja nauti upeasta lopputuloksesta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.