Miten Saada Kaksi Näyttöä Toimimaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #2132

  +
  Miten Saada Kaksi Näyttöä Toimimaan

  Yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä moninäyttöiseen työpöytään, mutta monille voi olla haaste saada kaksi näyttöä toimimaan yhdessä. Tässä artikkelissa käsitellään, kuinka voit asettaa kaksi näyttöä toimimaan yhdessä ja parantaa työn tehokkuutta.

  1. Tarkista Tietokoneesi Liitännät

  Ennen kuin aloitat kahden näytön käytön, on tärkeää varmistaa, että tietokoneellasi on tarvittavat liitännät. Useimmissa uusissa tietokoneissa on vähintään yksi HDMI-liitäntä. Jos tietokoneessasi ei ole HDMI-liitäntää, voit käyttää VGA- tai DVI-liitintä.

  2. Hanki Tarvittavat Kaapelit

  Kun tiedät, minkä tyyppisiä liitännöitä tietokoneesi käyttää, tarvitset kaapelit yhdistääksesi näytöt tietokoneeseen. Suosittelemme käyttämään HDMI-kaapelia, sillä se on laajasti käytössä oleva standardi ja takaa hyvän kuvanlaadun.

  3. Kytketään Kahdet Näytöt Tietokoneeseen

  Nyt kun sinulla on kaikki tarvittavat kaapelit, voit yhdistää kaksi näyttöä tietokoneellesi. Liitä yksi kaapeli tietokoneen HDMI-liitäntään ja toinen kaapeli toiseen näyttöön. Kun olet liittänyt molemmat näytöt, voit käynnistää tietokoneen.

  4. Aseta Näytöt Oikealle Tavalle

  Kun kaksi näyttöä on kytketty tietokoneeseen, sinun on asetettava niiden järjestys oikein. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tyhjää aluetta työpöydällä. Valitse sen jälkeen ”Näytön asetukset” -vaihtoehto. Tämä avaa valikon, jossa voit asettaa näyttöjen järjestyksen oikein.

  5. Muokkaa Näyttöjen Asetuksia

  Kun näytöt on asetettu oikein, voit muokata niiden asetuksia. Voit esimerkiksi valita peilata näytön, jolloin sisältö näkyy molemmissa näytöissä. Voit myös asettaa toisen näytön laajentamaan työpöydän kokoa, jolloin voit työskennellä kahdella näytöllä samanaikaisesti.

  6. Säädä Näytön Resoluutio

  Jos huomaat, että näytön resoluutio on väärin tai näytön skaalaus on väärä, voit säätää näitä asetuksia. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella työpöydän tyhjää aluetta ja valitsemalla ”Näyttöasetukset”. Täältä voit muuttaa näytön resoluutiota tai skaalaa.

  7. Hyödynnä Kaksi Näyttöä Tehokkaasti

  Kun olet asettanut kaksi näyttöä oikein, voit hyödyntää niitä monin tavoin. Voit esimerkiksi käyttää toista näyttöä videoiden katseluun tai lukea sähköposteja, kun taas toisessa näytössä työskentelet. Tämä lisää työn tehokkuutta ja auttaa sinua suorittamaan tehtäviä nopeammin.

  Yhteenveto

  Kaikkia näitä ohjeita noudattamalla voit saada kaksi näyttöä toimimaan yhdessä ja parantaa työn tehokkuutta. Kun olet liittänyt kaksi näyttöä tietokoneeseesi, muokannut asetuksia oikeaksi ja hyödynnät molempia näyttöjä tehokkaasti, saat enemmän tehtyä vähemmässä ajassa. Muista vain tarkistaa, että tietokoneesi tulee toimeen kahden näytön kanssa ennen kuin aloitat.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.