Miten Saada Jäätyneet Auton Ovet Auki

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5739

  +

  Miten Saada Jäätyneet Auton Ovet Auki

  Talven kylmät kelit voivat tehdä autosta petollisen ansan, jos auton ovet jäätyvät kiinni. Useimmiten tähän kuitenkin löytyy ratkaisu muutamilla yksinkertaisilla ohjeilla.

  Ohjeet

  1. Käytä kuumaa vettä

  Helpoin keino avata jäätyneet auton ovet on käyttää kuumaa vettä. Lämmitä vettä kattilassa tai vedenkeittimessä, ja kaada se varovasti lasiin tai ämpäriin. Kastele pyyhe kuumassa vedessä ja pidä sitä auton oven päällä, joka on jäässä. Muutaman minuutin sisällä jää sulaa, ja ovi avautuu helposti.

  2. Puhaltaa hiustenkuivaajalla

  Toinen helppo keino jäätyneiden ovien avaamiseen on käyttää hiustenkuivaajaa. Kytke hiustenkuivaaja päälle, suuntaa se auton oven rakoihin ja puhalla lämmintä ilmaa muutaman minuutin ajan. Jää sulaa nopeasti ja ovi avautuu helposti.

  3. Hiero alkoholia

  Alkoholi ei ainoastaan toimi desinfiointiaineena, vaan se myös auttaa jään sulattamisessa. Kaada tislattua alkoholia ämpäriin, kasta pyyhe alkoholissa ja hiero sitä auton oven päällä, joka on jäässä. Tämä nopeuttaa jään sulamista ja mahdollistaa oven avaamisen nopeasti.

  4. Käytä jäänmurtajaa

  Jäänmurtajan käyttö on loistava keino avata jäätyneet auton ovet. Aseta jäänmurtaja oven rakoon ja riko jää pieniksi palasiksi varovasti. Kun ovi on vapaa jäästä, vedä se auki.

  5. Käytä lukkosulaa

  Lukkosula on hyvä vaihtoehto, kiristyneille lukkomekanismeille ja jäätyneille oville. Ruiskuta lukkosulaa oven lukkoon, ja odota muutama sekunti ennen kuin yrität avata oven. Lukkosula toimii lukkomekanismin voiteluaineena, jolloin jumiutunut lukkomekanismi vapautuu ja ovi avautuu.

  Yhteenveto

  Jäätyneiden ovien avaaminen voi olla haastavaa talvikaudella, mutta onneksi on olemassa monia erilaisia tapoja jään irrottamiseen ja auton oven avaamiseen. Oikeiden työkalujen, kuten jäänmurtajan, lämpimän veden tai hiustenkuivaajan, käyttäminen voi auttaa sinua avaamaan jäätyneen auton oven nopeasti ja vaivattomasti. Alkoholilla ja lukkosulalla käsittely voi auttaa avaamaan jäätyneet ovet tarvittaessa. Muista aina varovaisuus, kun yrität avata jäätyneitä ovia, ja seuraa ohjeita huolellisesti, jotta välttäisit auton vahingoittumisen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.