Miten Saada Hiukset Vaaleammaksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5871

  +

  Miten saada hiukset vaaleammaksi

  Vaaleat hiukset ovat aina olleet tavoiteltu ja suosittu hiustyyli. Jos olet miettinyt, kuinka saada hiuksesi vaaleammiksi, tässä joitakin vinkkejä, joita kannattaa kokeilla.

  1. Hiusvärin vaalennus

  Hiusvärin vaalennus on yksi yleisimmistä tavoista saada hiukset vaaleammiksi. Tässä menetelmässä hiukset värjätään vaalentavalla hiusvärillä tai vaalennusaineella. Vaalennusaineena voidaan käyttää joko jauhemaisia tai nestemäisiä tuotteita. Vaalennuksella voidaan saavuttaa useita erilaisia sävyjä riippuen siitä, kuinka kauan hiusvärin annetaan vaikuttaa. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että hiusvärin vaalennus voi vahingoittaa hiuksia, joten on tärkeää käyttää hoitavia tuotteita hiusten suojaamiseksi.

  2. Balayage-tekniikka

  Balayage-tekniikka on toinen suosittu tapa saada hiukset vaaleammiksi. Tämä tekniikka perustuu maalaamalla vaaleampaa väriä hiusten pintakerrokseen ilman mitään erityistä tekniikkaa. Balayage-tekniikka voidaan soveltaa useilla erilaisilla väreillä, ja se on erittäin suosittu hiusten värjäyksessä.

  3. Hiusten vaalentaminen limellä

  Hiusten vaalentaminen limellä on vanha ulkonäköön liittyvä niksi, joka voi antaa hiuksille vaaleamman ulkonäön. Sitruunamehulla, joka on yksinkertaisesti kastelettu hiuksissa, voidaan luoda ohut vaalea pinta hiuksessa. Limellä vaalennus tuottaa kuitenkin vain lievän vaikutuksen. Limelllä vaalennus ei todennäköisesti anna vahvaa muutosta ulkonäössäsi.

  4. Kokeile lämpökäsittelyä

  Lämpökäsittely menetelmät, kuten hiusten kiharaaminen tai suoristaminen, voivat myös tuottaa vaaleamman ulkonäön hiuksillesi. Tällöin hiuksia sävytetään suurella lämpötilalla aiheuttaen kemiallisen vaikutuksen. Tämä menetelmä on kuitenkin varsinainen hiusten haitta, ja voi aiheuttaa merkittävää hiusvauriota, jos sitä käytetään liian usein.

  5. Käytä hopeashampoota

  Hopeashampoo sisältää pigmenttejä, jotka voivat antaa hiuksille vaaleamman ulkonäön ja sävyn. Hopeashampoot toimivat parhaiten platinahiuksilla tai harmaiden hiusten sävytyksessä. Niitä voidaan käyttää joko väliaikaisesti tai pysyvästi saamaan loistavan ulkonäön hiuksillesi. Voit käyttää hopeashampoota yleensä kerran tai kahdesti viikossa.

  Päätelmä

  On monia tapoja saada hiukset vaaleammaksi. Hiusvärin vaalennus ja balayage-tekniikka ovat yleisimpiä menetelmiä. Voit myös kokeilla lämpökäsittelyä ja vaalentaa hiuksiasi limellä saavuttaaksesi haluamasi ulkonäön. Hopeashampoo on hyvä vaihtoehto, kun haluat värjätä hiuksesi vaaleammaksi. Olipa valitsemasi menetelmä mikä tahansa, muista, että hiusten suojaaminen on tärkeää varmistaaksesi, että hiuksesi pysyvät kauniina ja terveinä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.