Miten Saada Hiukset Kihartumaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5842

  +

  Miten saada hiukset kihartumaan?

  Kiharat hiukset ovat kauniit ja monipuoliset. Niiden saaminen kuitenkin vaatii hieman vaivaa ja taitoa. Tässä artikkelissa kerromme parhaat vinkit, miten saada hiukset kihartumaan.

  1. Aloita hyvällä pesulla

  Kiharat eivät pysy ilman puhtaita hiuksia. Aloita kiharoiden tekeminen siis pesemällä hiukset hyvin. Käytä silloin tällöin myös hiuksia kosteuttavia ja hoitavia tuotteita.

  2. Kuivaa hiukset oikein

  Ennen kiharointia hiukset pitää kuivata kunnolla. Käytä tähän hiustenkuivaajaa tai anna hiusten kuivua itsestään. Vältä kuitenkin hiusten kampaamista niiden ollessa märät, sillä ne saattavat katkeilla ja vaurioitua.

  3. Käytä lämpösuojaa

  Kuumat kihartimet tai hiustenkuivaaja voivat vaurioittaa hiuksia. Käytä siksi aina lämpösuojaa ennen kihartimien käyttöä.

  4. Valitse oikeanlainen kiharrin

  Kiharoiden tekoon on olemassa monenlaisia kihartimia, kuten suuria kihartimia, pieniä kiharrinpihdejä ja kihartimet, joilla saadaan aikaan erilaisia kiharakuvioita. Valitse omaan hiustyyppiisi sopiva kiharrin.

  5. Kiharra osio kerrallaan

  Aloita kihartaminen osio kerrallaan. Käytä kampaa auttaaksesi erottamaan osiot toisistaan. Aloita alhaalta ja edetessäsi ylöspäin kiharrinlevyn halkaisijaa kannattaa pienentää.

  6. Anna hiusten jäähtyä

  Anna hiusten jäähtyä, jotta kiharat pysyvät paremmin. Jos kammat tai silität hiukset liian pian kihartamisen jälkeen, kiharat voivat hävitä nopeasti.

  7. Käytä kiinnitysainetta

  Viimeistele kiharasi käyttämällä hiustenkiinnityssuihketta tai kiharasuihketta. Ne auttavat hiuksiasi pysymään kiharoina pidemmän aikaa.

  8. Huolla kiharasi

  Pidä huolta kiharoistasi käyttämällä hoitoaineita ja kosteuttavia tuotteita. Vältä myös hiusten liikaa pesemistä, sillä se voi häiritä hiusten luonnollista kosteustasapainoa.

  Lopuksi

  Kiharat hiukset ovat kauniit ja monipuoliset. Niiden saavuttaminen vaatii hieman kärsivällisyyttä ja taitoa, mutta lopputulos on sen arvoinen. Käytä yllämainittuja vinkkejä ja saat upean kiharaotoksen hiuksiisi!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.