Miten Saada Hiukset Kasvamaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #5417

  +

  Miten Saada Hiukset Kasvamaan

  Hiusten kasvattaminen ei ole helppoa, mutta ei myöskään mahdotonta. Jos olet taistellut hiusten kasvattamisessa ja haluat saada hiukset kasvamaan pitkäksi ja terveeksi, seuraa näitä vinkkejä.

  Päästä eroon vahingoittuneista hiuksista

  Ensimmäinen askel terveiden hiusten kasvattamiseksi on päästä eroon vahingoittuneista hiuksista. Leikkaa hiuksesi siis lyhyeksi ja aloita kasvatus uudestaan. Pidä hiuksiasi lyhyenä siihen asti, kunnes kaikki vaurioitunut hius on poissa.

  Puhdista hiuksesi säännöllisesti

  Puhdista hiuksesi säännöllisesti, mutta älä liian usein. Liian usein peseminen voi vahingoittaa hiuksiasi. Käytä hellävaraista shampoota, jonka pH-taso on lähellä hiustesi omaa pH-tasoa.

  Kastele hiuksesi kunnolla

  Kun peset hiuksesi, varmista, että ne kastellaan kunnolla. Hiukset tarvitsevat kosteutta kasvaakseen pitkiksi ja terveiksi.

  Älä käytä liikaa lämpökäsittelyä

  Lämpökäsittely, kuten suoristusrauta tai kuivaaja, voi vahingoittaa hiuksia. Yritä välttää käyttämästä niitä liikaa tai käytä suojalaitteita.

  Käytä hoitoaineita ja hiero päänahkaa

  Käytä hoitoaineita, jotka lisäävät kosteutta hiuksiin. Hiero päänahkaa, jotta veri kiertää paremmin päänahassa ja hiukset saavat paremmin ravintoa.

  Syö terveellisiä ruokia

  Syö terveellisiä ruokia, jotka sisältävät runsaasti vitamiineja ja ravinteita. Hyvä ruokavalio auttaa myös hiuksia kasvamaan terveinä ja vahvoina.

  Anna hiusten kuivua luonnollisesti

  Anna hiusten kuivua luonnollisesti ilman lämpökäsittelyä. Jos mahdollista, yritä välttää käyttämästä kuivaajaa kokonaan.

  Ota vitamiineja

  Ota vitamiineja, jotka auttavat hiuksia kasvamaan terveinä ja vahvoina. Vitamiinit, kuten biotiini ja C-vitamiini, auttavat hiuksia kasvamaan.

  Vältä stressiä

  Stressi voi vaikuttaa hiusten kasvuun ja terveyteen. Yritä välttää stressiä ja rentoutua säännöllisesti.

  Noudattamalla näitä vinkkejä, voit saada hiuksesi kasvamaan terveiksi ja pitkiksi. Muista kuitenkin, että hiusten kasvattaminen vie aikaa ja kärsivällisyyttä. Ole kärsivällinen, palkinto on terveet ja kauniit hiukset!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.