Miten Saada Eyeliner Pysymään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #463

  +
  H2: Valmistelu

  Ennen kuin laitat eyelineria, varmista, että silmänympärysiho on puhdistettu ja kosteutettu. Puhdista iho lempeällä puhdistusaineella ja taputa se kuivaksi pehmeällä pyyhkeellä. Käytä kosteusvoidetta silmänympärysiholle, jotta se on kosteutettu ja valmis meikin levitykseen. Älä käytä liian paksua kerrosta kosteusvoidetta, jotta eyeliner ei leviä tai liu’u pois.

  H2: Eyelinerin muotoilu

  Ennen kuin aloitat eyelinerin levittämisen, valitse sopiva eyeliner-kynä. Varmista, että kynä on terävä ja hyvin muotoiltu. Suosittelemme käyttämään nestemäistä eyelineria, sillä se on helpompaa ja tarkempaa käyttää. Jos käytät kynää, teroita se ensin teroittimella.

  Tee eyelineriin muotoilu ennen sen käyttöönottoa. Valmistele peili ja kuvittele haluamasi eyelinerin muoto. Aloita piirtämällä pieni siipi ulkonurkkaan saakka, jos haluat winged-lookin. Piirrä sen jälkeen viiva yläluomen pituudelle ja yhdistä siipi kanssa siistillä viivalla. Täytä loput silmäluomen alueesta haluamallasi tavalla.

  H2: Ajoitus

  Eyelinerin levittäminen vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Käytä riittävästi aikaa linerin tekemiseen, etkä tule olemaan tyytymätön lopputulokseen. Älä myöskään levitä eyelineria, jos olet kiireinen ja sinulla on vähän aikaa. Käytä riittävästi aikaa ja rauhoita mieltäsi ennen alkuun ryhtymistä.

  H2: Tekniikka

  Eyelineria levittäessäsi ranteesi tärisee, koska käsiäsi ei voi pitää paikallaan. Vähennä värin siirtämistä liikuttamalla kyynärpäätäsi lähellä kehoasi. Tällä tavoin saat varmemman ja tarkemman tuloksen.

  Levitä eyelinerin värin alaosasta, älä yläosasta, kun piirrät viivaa. Tällä tavalla sinun on helpompi hallita koulutusta. Aloita yläluomen keskikohdasta ja siirry sitten ulko ja sisäkulmiin.

  H2: Pysyvyys

  Pysyvyyden lisäämiseksi voit käyttää eyelinerin pohjustajaa tai silmämeikinpohjustajaa. Tämä antaa värille paremman pidon ja estää sitä liu’umasta pois. Tavallinen käyttötapa on levittää pohjustus ainetta yläluomelle, aivan silmäluomen alapuolelle.

  Eyelinerin kestävyyden parantamiseksi voit myös levittää hiukan puuteria ennen eyelinerin levittämistä, mutta ole varovainen, ettet käytä liikaa, muuten pidätypulva tai sekoittuu kahden tuotteen välillä on suuri.

  H2: Poisto

  Käytä helposti poistettavia meikinpoistoaineita poistaaksesi eyelineria. Vältä hankaamasta ihoa, sillä tämä voi vaurioittaa silmänympärysihoa. Käytä mieluummin kevyttä painetta ja toista poisto, kunnes kaikki eyeliner-väri on poistettu.

  Lopuksi, aina muista käyttää laadukkaita tuotteita ja harjoittaa enemmän, jotta saat lopulta halutun lookin. Harjoittelu tekee mestarin. Yritä rohkaista itseäsi ja kokeilla erilaisia eyeliner tekniikoita, kunnes löydät parhaimman oman tarpeen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.