Miten Saa Savun Hajun Pois

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2097

  +

  Miten Saa Savun Hajun Pois: 5 Tehokasta Tapaa

  Savun haju on yleinen ongelma monille suomalaisille, varsinkin talvisaikaan, kun takat ja uunit ovat käytössä. Savun haju voi tarttua helposti vaatteisiin, huonekaluihin ja koko huoneistoon. Onneksi on olemassa useita tehokkaita tapoja poistaa savun haju. Tässä artikkelissa esittelemme viisi tapaa, joilla voit saada savun hajun pois.

  1. Tuuleta huoneisto perusteellisesti

  Tämä on ensimmäinen tapa, joka nousee useimpien ihmisten mieleen. Tuuleta huoneisto perusteellisesti, jotta savun haju poistuu. Avaa kaikki ikkunat ja ovet ja anna raikkaan ilman virrata huoneistoon. Muista myös, että tämä keino toimii parhaiten silloin, kun savun lähde on jo poistunut huoneistosta.

  2. Käytä puhdistusaineita

  Voit käyttää erilaisia puhdistusaineita, kuten etikkaa, soodaa, tai valkaisuainetta, poistaaksesi savun hajun. Sekoita puhdistusainesi veteen, kostuta liinalla ja pyyhi kaikki huoneiston pinnat. Käytä erityistä huomiota savun hajulle alttiisiin paikkoihin, kuten huonekaluihin, mattoihin ja verhoihin.

  3. Käytä ilmanpuhdistinta

  Ilmanpuhdistin on erinomainen keino poistaa savun haju. Ilmanpuhdistin suodattaa ilman, joka kulkee laitteen läpi ja poistaa ilman epäpuhtaudet, mukaan lukien savun haju. Ilmanpuhdistimia on erityyppisiä, mutta kannattaa ostaa laite, joka on suunniteltu juuri savun hajun poistamiseen.

  4. Käytä aktiivihiiltä

  Aktiivihiili on erinomainen keino poistaa savun haju. Aktiivihiiltä on saatavilla eri muodoissa, kuten pyyhekumeissa, pesusienissä ja jauheena. Aktiivihiilen ominaisuus on se, että se imee itseensä hajuja ja muita epäpuhtauksia. Voit laittaa muutaman aktiivihiilen palasen huoneiston eri paikkoihin ja antaa sen imeä savun hajua itseensä.

  5. Käytä kahvia

  Kahvi on hyvä keino poistaa savun haju huoneistosta. Hampuksen tuoksu ja kahvin tuoksu ovat hyvin samankaltaisia, joten kahvin paahtamisesta vapautuvat öljyt auttavat poistamaan savun hajua. Voit laittaa kahvipapuja uunipellille ja paahda niitä uunissa noin 15 minuutin ajan. Kahvin tuoksu leviää huoneistoon ja poistaa savun hajua.

  Lopuksi

  Savun hajun poistaminen voi olla haastavaa, mutta ei mahdotonta. Tarjoamme tässä artikkelissa viisi tehokasta tapaa, joilla voit poistaa savun hajun. Muista, että savun hajulle altistuneiden vaatteiden ja tekstiilien pesu auttaa myös pääsemään eroon hajusta. Jos savun haju ei kuitenkaan poistu, kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, kuten ilmanvaihto- ja puhdistusyrityksiin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.