Miten Saa Mobiilivarmenteen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #3500

  +

  Miten Saa Mobiilivarmenteen Suomessa?

  Mobiilivarmenne on todistusväline, joka mahdollistaa turvallisen tunnistautumisen verkossa. Se on erittäin kätevä, kun kirjaudut verkkopankkiin tai hoitaa virallisia asioita verkkopalveluiden kautta. Mobiilivarmenne on myös hyväksi, koska se säästää aikaa ja lisää turvallisuutta. Mobiilivarmenne voidaan käyttää missä tahansa suomalaisessa palvelussa, joka tunnistaa varmenteen, ja sen saaminen on helppoa.

  Mobiilivarmenteen hankkiminen

  Ennen mobiilivarmenteen hankkimista, sinun on varmistettava, että sinulla on käytössäsi puhelinliittymä Suomessa. Kun varmistat tämän, sinun on seurattava alla olevia ohjeita saadaksesi mobiilivarmenteen.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

  Voit tunnistautua mobiilivarmenteen palvelun verkkosivuilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta kysytään henkilötietoja, jotka tulee syöttää oikein.

  2. Asenna mobiilivarmenne omaan puhelimeesi

  Jotta voit käyttää mobiilivarmennetta, sinun on asennettava se puhelimeesi. Sinun tulee ensin tarkistaa, onko laitteesi yhteensopiva mobiilivarmenteen kanssa.

  Tämän jälkeen voit ladata mobiilivarmenteen sovelluksen sovelluskaupasta tai verkkosivuilta. Asenna sovellus, jonka jälkeen voit aktivoida varmenteen yksinkertaisesti syöttämällä henkilötunnustasi ja puhelinnumerosi.

  3. Käytä mobiilivarmennettasi turvalliseen tunnistautumiseen

  Kun olet asentanut mobiilivarmenteen, voit käyttää sitä turvallisesti tunnistautumiseen verkkopalveluissa. Useimmat suomalaiset verkkopalvelut tunnistavat mobiilivarmenteen, ja se on nopea ja turvallinen tapa vahvistaa henkilöllisyytesi.

  Useimmat mobiilivarmennetta käyttävät palvelut vaativat puhelinnumerosi syöttämisen, jotta voit vahvistaa oman identiteettisi.

  Johtopäätös

  Mobiilivarmenne on erittäin kätevä tapa vahvistaa oma identiteettisi turvallisesti. Sen avulla voit nopeasti kirjautua verkkopalveluihin ja vahvistaa henkilöllisyytesi virallisissa asioissa.

  Se, miten saa mobiilivarmenteen, on erittäin yksinkertaista. Rekisteröitymisen jälkeen voit asentaa mobiilivarmenteen omaan puhelimeesi, jonka jälkeen voit käyttää sitä tunnistautumiseen verkossa. Muista kuitenkin käyttää mobiilivarmennettasi vain turvallisissa paikoissa ja muista suojata henkilötietosi vahingossa tapahtuneelta tietojenkalastelulta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.