Miten Saa Kuivuneen Veren Pois Vaatteista

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #6153

  +

  Miten Saa Kuivuneen Veren Pois Vaatteista

  Kuivunut veri vaatteissa ei ole vain epämiellyttävää, vaan myös vaikea poistaa. Onneksi on olemassa muutamia tehokkaita tapoja, joilla voit saada kuivuneen veren pois vaatteista kotona.

  1. Pese vaatteet kylmässä vedessä

  Heti kun huomaat veriläikän vaatteissa, liota vaatetta kylmässä vedessä noin 15 minuuttia. Tämä auttaa irrottamaan veren vaatteesta. Pese vaate sitten käsin kylmässä vedessä, kun veri on kostutettu kokonaan vedellä.

  2. Kokeile laimentamatonta etikkaa

  Jos veriläikkiä vaatteissa on runsaasti, kaada hieman laimentamatonta etikkaa veriläikkään. Anna etikan vaikuttaa noin 15 minuuttia. Etikka auttaa irrottamaan veren vaatteesta ja poistaa samalla pahan hajun.

  3. Asetoni

  Asetoni on erinomainen tapa poistaa kuivunut veri vaatteilta. Asetoni auttaa säilyttämään vaatteen kankaan laatua ja poistaa veren täysin. Käytä asetonia ainoastaan värillisille vaatteille, sillä asetoni voi haalistaa vaatteen väriä. Pyyhi asetoni vaatteen pinnalta varovasti, kunnes veri irtoaa.

  4. Suola

  Voit käyttää suolaa poistamaan veren vaatteesta. Sekoita suolaa veden kanssa ja upota vaate siihen liuokseen muutamaksi tunniksi. Suola auttaa irrottamaan veren vaatteesta, joten pesu ja huuhtelu sen jälkeen ovat paljon tehokkaampia.

  5. Valkaisuaine

  Valkaisuaine on myös tehokas tapa poistaa kuivunut veri vaatteista. Sekoita valkaisuainetta ja vettä 1:1 suhteessa. Liota vaatetta tähän liuokseen muutaman minuutin ajan ja pese sitten vaate normaalisti. Huomioi, että valkaisuaine voi haalistaa värillisiä ja herkkiä kankaita.

  Näillä keinoilla voit poistaa kuivuneen veren vaatteista kotona. Muista kuitenkin olla varovainen, kun käytät näitä menetelmiä, sillä joillakin menetelmillä voi olla haitallisia vaikutuksia herkille tai värillisille vaatteille. Lisäksi muista, että veritahrat on helpompi poistaa, kun ne käsitellään mahdollisimman pian. Siksi varhainen toiminta on tärkeää veriläikkien poistamisessa vaatteesta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.