Miten Saa Isomman Peniksen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3070

  +

  Miten saa isomman peniksen?

  Miesten peniksen koko on monen mielessä ja moni miettii, olisiko mahdollista saada sitä suuremmaksi. Vaikka peniksen koon kasvattaminen ei ole helppoa eikä varmaa, on kuitenkin muutamia keinoja, joilla peniksen ulkonäköä voi parantaa ja lisätä sen kokoa pienissä määrin. Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia tapoja, joilla voit saada isomman peniksen.

  1. Peniksen suurentaminen leikkauksella

  Peniksen suurentamiseksi on mahdollista tehdä leikkaus. Leikkaus suoritetaan yleisanestesiassa ja se kestää noin tunnin. Leikkauksessa penikseen asennetaan erilaisia implantteja ja lisätään rasvaa peniksen alueelle. Leikkaus ei kuitenkaan ole riskitön, ja siitä voi aiheutua komplikaatioita, kuten tulehduksia ja arpikudosta. Leikkauksen jälkeen peniksen koko saattaa kasvaa muutaman senttimetrin verran.

  2. Peniksen koon lisääminen harjoituksilla

  Peniksen kokoa voi kasvattaa myös erilaisilla harjoituksilla. Yleisimpiä harjoituksia ovat Jelqing ja Kegel-harjoitukset. Jelqing-harjoituksissa penis venytellään ja puristellaan, jotta sen verenkierto lisääntyisi. Kegel-harjoituksissa keskitytään lantionpohjan lihaksiin, jotka ovat vastuussa erektiosta ja siemensyöksystä. Harjoitukset eivät kuitenkaan välttämättä johda huomattavaan kasvuun peniksen koossa, mutta ne voivat parantaa peniksen terveyttä ja suorituskykyä.

  3. Painonpudotus

  Jos miehellä on ylipainoa, painonpudotus voi myös auttaa peniksen suurentamisessa. Rasvakudoksen vähentyminen voi lisätä peniksen pituutta ja tehdä siitä ulkomuodoltaan siromman.

  4. Terveydenhuollon ammattilaisen konsultointi

  Peniksen koon kohdistuva epävarmuus ja stressi voivat vaikuttaa miehen itsetuntoon ja seksuaaliseen suoriutumiseen. Tästä syystä on tärkeää olla rehellinen ja avoin terveydenhuollon ammattilaiselle ja keskustella peniksen koosta ja sen vaikutuksesta henkilön elämään. Ammattilaisen kanssa voi keskustella myös mahdollisuuksista saada apua peniksen kokoon liittyviin ongelmiin. Lisäksi he voivat suositella harjoituksia ja muita keinoja parantamaan peniksen terveyttä ja suorituskykyä.

  Päätelmä

  Peniksen koon suurentaminen ei ole helppoa eikä varmaa. Leikkaus voi johtaa kasvuun peniksen koossa, mutta siitä on myös riskejä. Harjoitukset voivat parantaa peniksen terveyttä ja suorituskykyä, mutta ne eivät välttämättä kasvata peniksen kokoa huomattavasti. Painonpudotus voi myös auttaa peniksen kokoon. On tärkeää keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa kaikista peniksen kokoon liittyvistä ongelmista ja mahdollisuuksista niiden ratkaisemiseksi. Lopuksi on tärkeää muistaa, että peniksen koko ei ole ratkaiseva tekijä seksikumppanin nautinnon kannalta. Tärkeintä on kommunikaatio ja molempia osapuolia tyydyttävän seksuaalisen ilmapiirin luominen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.