Miten Saa Ihonalaisen Finnin Pois

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #3046

  +

  Miten saa ihonalaisen finnin pois

  Ihonalaiset finnit voivat olla todella kiusallisia, ja ne voivat myös olla kivuliaita. Niitä esiintyy usein leuan, nenän ja otsan alueella. Ne ovat pieniä, kovia ja punaisia näppylöitä, jotka kehittyvät syvällä ihon alla. Ihonalainen finni on hyvin erilainen kuin tavallinen finni, jonka voi helposti puristaa tai kuivattaa pois. Tässä artikkelissa kerromme, miten ihonalaisen finnin voi saada pois.

  1. Kuuma pakkaus auttaa

  Kuuma pakkaus auttaa saamaan ihonalaisen finnin pois. Tämä auttaa avaamaan huokosia ja saamaan finnin pinnalle. Lämmitä puhdasta vettä kattilassa ja kaada se puhtaaseen kulhoon. Kasta pyyhe kuumassa vedessä ja laita se finnin alueelle. Pidä pyyhettä finnin päällä noin 15-20 minuuttia. Tee tämä kahdesti päivässä, kunnes finni tulee pintaan.

  2. Huolehdi hygieniasta

  Ihonalaiset finnit voivat johtua huonosta hygieniasta. Pese kasvot päivittäin puhdistusaineella ja käytä kasvovettä. Vältä liikaa ihon kuorintaa, sillä se voi ärsyttää ihoa ja jopa pahentaa tilannetta. Käytä myös kosteusvoidetta, joka ei sisällä öljyä tai muita ärsyttäviä ainesosia.

  3. Levitä retinoli- tai salisyylihappo-voidetta

  Retinoli- tai salisyylihappovoiteet auttavat kuivattamaan finnin. Ne auttavat myös ehkäisemään uusien ihonalaisen finnien muodostumista. Levitä voidetta finnin päälle ja anna sen vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Pese sitten kasvot puhtaaksi lämpimällä vedellä ja käytä kosteusvoidetta.

  4. Käytä teepuuöljyä

  Teepuuöljy tunnetaan sen antibakteerisista ominaisuuksista, jotka auttavat torjumaan finnejä. Levitä muutama tippa teepuuöljyä puhtaalle vanulapulle ja pyyhi finnin ympäriltä. Voit myös sekoittaa teepuuöljyä veteen ja käyttää sitä kasvovedenä.

  5. Älä koskettele finniä

  Vaikka ihonalaisen finnin haluaisi puristaa tai raapia pois, on parasta olla koskettelematta sitä. Puristaminen voi johtaa infektioon tai jopa arpien muodostumiseen. Anna finnin kypsyä luonnollisesti.

  6. Kokeile luonnontuotteita

  Useat luonnontuotteet ovat osoittautuneet tehokkaaksi ihonalaisia finnejä vastaan. Esimerkiksi aloe vera -geeli rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään finnin punoitusta. Ruusunmarjaöljy auttaa parantamaan ihon pieniä vaurioita ja auttaa vähentämään arpien muodostumista.

  Ihonalaisen finnin poistaminen voi olla haastavaa, mutta näiden vinkkien avulla voit nopeuttaa paranemisprosessia. Muista huolehtia hygieniasta ja käyttää sopivia tuotteita ihonhoitoon. Jos ihonalaiset finnit vaivaavat sinua jatkuvasti, kannattaa puhua asiasta lääkärin kanssa. Lääkäri voi tarvittaessa määrätä sinulle lääkkeitä tai muita hoitokeinoja.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.