Miten Saa Hiusvärin Pois

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #6170

  +

  Miten saa hiusvärin pois

  Hiusväri on hyvä keino tuoda piristystä omaan hiustyyliin. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että hiusväri ei olekaan se haluttu lopputulos. Ehkäpä hiukset tulivatkin liian tummiksi, vaaleiksi tai suorastaan vihreiksi. Tässä artikkelissa käydään läpi keinoja, joilla saat hiusvärin pois hiuksista.

  Pesuaineet

  Yksi helpoimmista tavoista poistaa väriä hiuksista on käyttää pesuaineita. Pese hiukset useamman kerran shampoolla, joka on suunniteltu poistamaan hiusväriä. Shampoolla voi olla erilaisia nimiä, kuten hiusvärienpoistoaine, keraaminen shampoo tai värisuoja shampoo. Muista kuitenkin, että liian usein peseminen voi vaurioittaa hiuksia.

  Kotikonstit

  On olemassa muutamia kotikonsteja, joilla voit yrittää poistaa hiusvärin hiuksista. Kokeile esimerkiksi suolavettä tai öljyä. Suolavettä voit suihkuttaa hiuksiin, sen lämpöinen vesi saa värin haalistumaan. Öljyyn voit tarvittaessa kastella hiuksia ja pyyhkiä se pois pyyhkeellä. Vaikka kotikonstit voivatkin auttaa, kannattaa olla varovainen niiden käytössä, sillä ne voivat vaurioittaa hiuksia.

  Hiustenleikkuu

  Toinen tapa poistaa hiusväri on hiustenleikkuu. Tämä on kuitenkin radikaali keino, joka voi olla tarpeen, jos hiusväri on mennyt todella pahasti pieleen. Hiusten leikkaaminen voi pelastaa tilanteen ja monesti uusi lyhyt hiustyyli osoittautuukin helpommaksi ja käytännöllisemmäksi vaihtoehdoksi.

  Värinpoistopalvelu kampaajalla

  Jos hiusväri on mennyt todella pieleen, on hyvä käydä keskustelemassa tilanteesta kampaajan kanssa. Kampaaja osaa neuvoa sinua parhaiten ja ehdottaa erilaisia keinoja, joilla hiusväri voidaan poistaa hiuksistasi. Kampaaja osaa ottaa huomioon hiustypysi ja onnistuu yleensä poistamaan hiusvärin tehokkaasti ja hellävaraisesti.

  Yhteenveto

  Hiusvärin poistaminen hiuksista voi olla haastavaa, mutta ei mahdotonta. Joitakin kotikonsteja kokeilemalla ja pesuaineita käyttämällä, voit onnistua poistamaan hiusvärin hiuksistasi. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että liian voimakkaat kemikaalit voivat vaurioittaa hiuksia, joten on hyvä keskustella kampaajan kanssa, mikäli hiukset ovat jo kärsineet tai hiustyyli kaipaa uudistusta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.