Miten Saa Google Kääntäjän Päälle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #2779

  +

  Miten saa Google Kääntäjän päälle

  Moni suomalainen kohtaa haasteen, kun pitää lukea tai kommunikoida vieraskielisen sisällön kanssa. Onneksi Googlella on ilmaistyökalu, joka auttaa tällaiseen tilanteeseen: Google Kääntäjä. Mutta kuinka se käynnistetään?

  Ensin selain tulee avata ja kirjoittaa Google Kääntäjä hakukenttään. Tämän jälkeen sivusto avautuu ja siinä on kaksi tyhjää kenttää. Ensimmäisessä tarvitsee valita lähtökieli ja toisessa kentässä määräpaikan kieli. Sitten on vain kirjoitettava sana tai lause, joka tulee käyttäjän haluamalla kielellä. Google Kääntäjän avulla voit saada tulkinnan suoraan alkuperäisestä kielestä kieleesi.

  Google Kääntäjä on todella kätevä työkalu, mutta sen käyttö voi tuntua alkuun hankalalta. Tässä artikkelissa käymme askel askeleelta läpi, kuinka Google Kääntäjä käynnistetään.

  Mitä tarvitset Google Kääntäjän käyttöön

  Google Kääntäjän käyttö on helppoa, mutta sinun täytyy varmistaa, että sinulla on internetyhteys ja selain. Tietokoneen käyttäjille Google Kääntäjä on käytettävissä verkkoselaimen kautta. Matkapuhelimella tai tabletilla voit käyttää Google Kääntäjän sovellusta. Sovelluksen voit ladata ilmaiseksi joko Android- tai iOS-laitteelle. Nyt kun olet varustautunut oikeilla välineillä, olemme valmiita aloittamaan Google Kääntäjän käytön.

  Miten Google Kääntäjä käynnistetään

  1. Avaa selain, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge tai Safari.
  2. Napsauta osoitepalkkia, kirjoita ”Google Kääntäjä” ja paina Enter.
  3. Nyt olet Google Kääntäjän sivulla. Näet kaksi tyhjää kenttää, joissa voit kirjoittaa. Vasemmassa kentässä on kysymys ”Mistä kieli ?” ja oikealla kentässä ”Mihin kieliin?”.
  4. Valitse ensimmäisessä kentässä kieleksi se, mitä käännät, ja toisessa kentässä kieleksi, johon haluat kääntää.
  5. Kirjoita sana tai lause ensimmäiseen kenttään.
  6. Paina nyt Enter-näppäintä tai vihreää painiketta ”Käännä”.

  Google Kääntäjä on käynnissä. Näet suoraan käännöksen sanoille tai lauseille. Huomaa, että kääntäminen ei aina ole 100% tarkka. Näin ollen on tärkeää, että huolehdit, ettei tulkinta aiheuta virhettä joko kirjoittamassasi lauseessa tai siinä, miten viestit ihmisille.

  Yhteenveto

  Google Kääntäjä on todella kätevä työkalu, joka voi auttaa sinua, jos haluat viestiä tai lukea vieraskielistä sisältöä. Muista, että vaikka Google Kääntäjä voi antaa sinulle suuntaa-antavan käännöksen, se ei aina ole täysin tarkka, joten varmista, että ymmärrät tarkan merkityksen ennen kuin viestit jonkun kanssa tai teet päätöksen. Seuraamalla näitä ohjeita pääset hyvään alkuun Google Kääntäjän käytössä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.