Miten Ruutu Plus Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #108

  +

  Miten Ruutu Plus Toimii?

  Ruutu Plus on suomalainen palvelu, joka tarjoaa televisio-ohjelmia ja elokuvia suoratoistona. Tämä tarkoittaa sitä, että voit katsella ohjelmia ja elokuvia silloin kun haluat ja missä haluat, kunhan sinulla on toimiva internet-yhteys.

  Ruutu Plus -palvelun käyttö edellyttää tilausta, joka mahdollistaa palvelun käytön useilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tilauksen voi tehdä Ruutu Plusin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa.

  Subscription
  Ruutu Plus -tilauksen tilaaminen on helppoa. Ensinnäkin sinun tulee avata Ruutu Plus -tilauksen sivu, jonka jälkeen voit valita haluamasi tilausjakson pituuden. Tilausjaksot vaihtelevat kuukausittaisesta tilauksesta kolmen kuukauden tai jopa vuoden tilaukseen.

  Paketit
  Ruutu Plus tarjoaa useita eri paketteja, jotka sisältävät laajan valikoiman televisio-ohjelmia ja elokuvia. Näitä paketteja ovat esimerkiksi viihdepaketti, lastenpaketti, urheilupaketti ja elokuvapaketti. Pakettien sisältö vaihtelee sen mukaan, mikä paketti on valittu.

  Sisältö
  Ruutu Plusilla on laaja valikoima televisio-ohjelmia ja elokuvia. Voit etsiä ohjelmia eri kategorioista, kuten komedia, draama, urheilu, dokumentit, reality ja paljon muuta.

  Suoratoisto
  Kun olet valinnut haluamasi ohjelman tai elokuvan, voit aloittaa sen suoratoiston. Ruutu Plus -palvelun suoratoisto toimii kaikilla laitteilla, jotka ovat yhteydessä internetiin.

  Ohjelmien tallennus
  Ruutu Plus mahdollistaa tiettyjen ohjelmien ja elokuvien tallentamisen. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa tallennettuja ohjelmia myöhemmin, silloin kun se sinulle sopii.

  Lisäominaisuudet
  Ruutu Plus -palvelussa on myös lisäominaisuuksia. Voit esimerkiksi lisätä ohjelmia omalle katselulistallesi, mikä helpottaa ohjelmien löytämistä myöhemmin. Voit myös katsoa ohjelmia ulkomailla, mikäli sinulla on toimiva internet-yhteys.

  Yhteenveto
  Ruutu Plus on suomalainen suoratoistopalvelu, joka mahdollistaa televisio-ohjelmien ja elokuvien katsomisen silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palveluun on helppo tilata ja käyttää, ja eri paketeista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Lisäksi palvelussa on monia lisäominaisuuksia, jotka helpottavat ohjelmien etsimistä ja katselua.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.