Miten Runkkaat

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #2935

  +

  Miten Runkkaat?

  Runkkaus on yksi niistä seksuaalitermeistä, jotka tunnetaan ympäri maailman, mutta silti siitä puhutaan edelleen hyvin vähän monissa kulttuureissa. Suomessa on kuitenkin kehitetty varsin avoin suhtautuminen seksuaalisuuteen, joten aiheesta voi puhua ihan suoraan. Jos siis olet miettinyt, miten runkkaus oikein tehdään tai haluaisit oppia lisää tekniikoita, tässä on muutama vinkki Suomessa asuville ihmisille.

  Miksi Runkata?

  Ennen kuin aloitetaan, on hyvä kysyä kysymys: miksi edes harrastaa itsetyydytystä? Syitä voi olla monia. Ensinnäkin, runkkaus on hyvä tapa oppia tuntemaan omaa kehoa ja seksuaalisia tuntemuksiaan. Se voi myös auttaa löytämään sopivia tekniikoita seksin aikana, kun opettelee, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Toiseksi, runkkaaminen on helppo ja vaivaton tapa tyydyttää omaa seksuaalista halua, kun seksiä ei ole saatavilla. Ja kolmanneksi, se on täysin turvallinen tapa harjoittaa seksuaalisuutta, joka ei aiheuta terveysriskejä tai tartunnanvaaraa toisin kuin esimerkiksi satunnainen seksi ulkopuolisen kanssa.

  Kuinka Tehdä Se Oikein?

  Runkkaus voi olla hyvin yksinkertainen tai monimutkainen juttu, riippuen siitä, kuinka erilaisia teknisiä pisteitä haluaa lähteä opiskelemaan. Yksinkertaistaen runkkaus tarkoittaa peniksen varren ympärillä olevien lihasten supistamista ja rentouttamista, jolloin sitä hierotaan ja ärsytetään. Useimmille miehille tämä tuntuu erityisen hyvältä, mutta tekniset kohdat vaihtelevat henkilöstä toiseen.

  Perusasento

  Ennen kuin siirrytään tekniikoihin, on hyvä valita itselleen sopiva perusasento. Useimmat miehet käyttävät runkatessaan oikeaa kättä, mutta vasemman käden käyttö on myös yleistä. Jotkut miehet pitävät parempana pystyasentoa, kun taas toiset käyttävät makuuasentoa. Kokeile erilaisia asentoja ja hae se, joka tuntuu omimmalta.

  Pumppaustekniikka

  Yksinkertaisin runkkaustekniikka on pumppaaminen. Tämä tekniikka on helppo ja nopea, ja se toimii yleensä kaikille miehille. Tartu siis peniksen varresta kämmenelläsi ja liikuta kättäsi ylös ja alas varovasti. Vaihtele vauhtia ja painetta, kunnes löydät sen sopivan kohdan, joka tuntuu miellyttävältä.

  Paljain käsin

  Muitakin tekniikoita on olemassa, joita voi kokeilla. Paljas käsi on hyvä valinta, jos ei halua käyttää liukastusainetta. Tee peukalolla ja etusormella rengas, ja viljele sitten kättäsi alhaalta ylöspäin peniksen varressa. Välillä voi käyttää myös aloittelijalle sopivaa ”baggy” -liikettä, joka on pehmeää puristusta pystysuorassa linjassa peniksen varrella.

  Kaksin Käsin

  Edistyneemmille käyttäjille suositellaan ”kaksin käsin” -tekniikkaa. Tämän tekniikan tarkoituksena on hieroa penistä molemmilla käsillä samanaikaisesti. Tämän tekniikan avulla voi manipuloida peniksen erektiota paremmin ja kestää kauemmin. Tee tämä tekniikka noviisitason käyttäjänä käyttämällä molempia käsiä samaan aikaan, mutta tee lopulta erilaisia liikkeitä molemmilla käsillä.

  Liukastusaineet

  Viimeinen vinkki runkatessa on käyttää liukastusainetta. Liukastusaineet tekevät runkkaamisesta paljon nautinnollisemman kokemuksen. Se helpottaa käsien liikettä ja ehkäisee liiallista kitkaa, joka voi vahingoittaa peniksen ihoa pitkässä juoksussa. Ilman liukastusainetta on erittäin vaikea stimuloida peniksen hermovarantoa.

  Lopuksi

  Kaiken kaikkiaan runkkaus on hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja seksuaalisuuteen, mutta se on myös helppo ja vaivaton tapa tyydyttää omaa seksuaalista halua. Joitakin tekniikoita ei toimikaan kaikille, joten tärkeintä on kokeilla eri tekniikoita ja löytää oma tapa tehdä se.

  Lisävinkkejä:

  • Älä pakota itseäsi liikaa. Muista, että runkkaus on henkilökohtainen teko ja mielihyvää tulee ajaa eteenpäin.
  • Pidä huolta käsihygieniasta pitämällä kädet puhtaina ja kuivina.
  • Pysy rentona. Tämä ei ole kilpailu, ja virheitä sattuu kaikille.
  • Opettele yhdistelmätekniikoita.
  • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, muista pestä kädet!

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.