Miten Putsata Valkoiset Kengät

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #628

  +

  Miten putsata valkoiset kengät?

  Valkoiset kengät ovat tyylikkäät ja monipuoliset, mutta ne likaantuvat helposti ja vaativat säännöllistä puhdistamista. Onneksi valkoisten kenkien putsaukseen on olemassa monia hyödyllisiä vinkkejä, joilla voi ylläpitää kenkien kauneutta ja estää niitä värjäytymästä pysyvästi. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin tehokkaita tapoja putsata valkoiset kengät.

  1. Käytä valkoista hammastahnaa

  Hammastahna on loistava apu, kun haluat putsata valkoiset kengät. Laita hammastahnaa pieneen astiaan ja levitä tahnaa varovasti kenkiin käyttäen vanhaa hammasharjaa tai sienellä. Harjaa kengät kevyesti ja pyöritä harjaa alueilla, joissa tahra on erityisen voimakas. Huuhtele kenkien pinta varovasti vedellä ja pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

  2. Kokeile väkiviinaetikkaa

  Väkiviinaetikka on yksi tehokkaimmista keinoista puhdistaa valkoiset kengät. Kastele vanha kangasastia miedossa väkiviinaetikassa ja hankaa kenkiä varovasti etikalla kostutetulla kankaalla. Anna kenkien kuivua yön yli, ja toista tarvittaessa prosessi, jos tahra ei ole vieläkään poistunut.

  3. Käytä astianpesuainetta ja lämmintä vettä

  Astianpesuaine on toinen hyvä apu valkoisten kenkien putsauksessa. Sekoita muutama tippa astianpesuainetta lämpimään veteen ja kasta vanha sieni tai kangas astianpesuaineessa kostutettuun veteen. Pese kenkien pinta varovasti astianpesuaineella kostutetulla sienellä ja huuhtele sieni puhtaaksi. Pyyhi kenkien pinta puhtaalla liinalla ja anna niiden kuivua luonnollisesti.

  4. Puhdista kenkien pohjat

  Valkoisten kenkien pohjat voivat rasvoittua ja likaantua nopeasti. Voit puhdistaa kenkien pohjat sekoittamalla astianpesuainetta ja miedon etikkaa. Kastele vanha kangasastia astianpesuaine- ja etikkaseoksessa ja hankaa kenkien pohjia varovasti kostealla kankaalla. Anna pohjien kuivua ennen kuin käytät kenkiä uudelleen.

  5. Käytä suojaavaa sprayta

  Viimeisenä neuvovalmisteena voit käyttää suojaavaa sprayta, joka auttaa estämään tahrojen syntymistä valkoisilla kengillä. Suojaava spray luo kalvon, joka suojaa kenkien pinnan likaisuudelta ja kosteudelta. Sprayaa kengät kevyesti koko pinnalle ennen niiden käyttöönottoa ja toista käsittely noin kuukauden välein pitääksesi kenkien pinnan puhtaana.

  Valkoisten kenkien puhdistaminen voi vaatia hieman kärsivällisyyttä ja huolellisuutta, mutta oikein tehtynä se luo upean ja tyylikkään tuloksen. Kokeile näitä vinkkejä ja nauti valkoisten kenkien puhtaudesta ja raikkaudesta.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.