Miten Pussata

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #735

  +

  Miten pussata? – Näin teet sen oikein ja nautinnollisesti

  Pussaaminen on yksi tärkeimmistä tavoista osoittaa läheisyyttä ja rakkautta toista kohtaan. Suomessa pussailukulttuuri ei ole aina yhtä rohkeaa kuin monessa muussa maassa, mutta kun oppii tekniikan ja löytää sopivan kumppanin, pussailu voi olla erittäin nautinnollista. Tässä artikkelissa opit miten pussata oikein ja nautinnollisesti.

  1. Oikea paikka ja tilanne

  Aloita löytämällä oikea paikka ja tilanne. Pussaaminen ei ole yhtä romanttista, jos ympärillä on hälinää tai muuta häiriötekijää. Yksityisyydessä, rauhallisessa ympäristössä pussaaminen on paljon nautinnollisempaa. Löydettyäsi oikean paikan ja tilanteen, on aika siirtyä pussaamisen perusasioihin.

  2. Pidä huoli suun hygieniasta

  Hyväksi pussaajaksi ei synnytä vaan se opitaan. Pientä huolenpitoa suunsa terveydestä on tärkeää. Pidä siis huoli hampaidesi puhtaudesta ja harjaa hampaasi säännöllisesti, käytä hammastahnaa ja huuhtele suusi vedellä. Huonosti hoidetut hampaat ja suu voivat aiheuttaa pahanhajuista hengitystä, joka vaikeuttaa pussaamista.

  3. Pehmeät huulet

  Pehmeillä huulilla pussaaminen on enemmän nautinnollista kuin kovilla huulilla. Huolehdi myös huultesi kosteudesta, sillä kuivat huulet voivat aiheuttaa epämukavuutta. Tärkeintä on, että suudelma tuntuu pehmeältä ja nautinnolliselta.

  4. Huomioi kumppanisi

  Kun olet aloittanut pussaamisen, keskity kumppaniisi ja hänen tuntemuksiinsa. Huomioi hänen hengityksensä ja reaktiot, sillä ne kertovat siitä, missä vaiheessa suudelmaa ollaan menossa. Pidä silmät kiinni, sillä silloin on helpompi keskittyä hetkeen ja nauttia siitä täysin.

  5. Kommunikaatio

  Jos olet aloitteleva pussailija, kannattaa kumppanille kommunikoida siitä, miten hän haluaa sinun pussaavan. Kysy hänen mieltymyksistään ja toiveistaan. Kommunikaatio on erittäin tärkeää suhteessa, sillä se auttaa paria ymmärtämään toisiaan paremmin.

  6. Muista hengitys

  Hyvän hengityksen ylläpitäminen on tärkeää pussaillessa. Muista hengittää nenän kautta, sillä suun kautta hengittäminen yleensä voimistaa pahanhajuista hengitystä. Pidä myös silmällä kumppanisi hengitystä, sillä tietyissä asennoissa hengitys voi vaikeutua.

  7. Rentoudu ja nauti

  Tärkeintä pussaamisessa on kuitenkin rentous ja nautinto. Älä stressaa liikaa siitä miten teet sen, vaan anna hetken viedä mukanaan. Tärkeintä pussaamisessa on myös kumppanin huomioiminen ja toiveiden kunnioittaminen.

  Nyt olet valmis aloittamaan pussailun! Muista, että pussaamisessa ei ole oikeaa tai väärää tapaa. Jokainen suhde ja jokainen kumppani on erilainen. Tärkeintä on oppia tuntemaan oma kumppani ja nauttia elämästä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.