Miten Pukeutua Vappuna

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5661

  +

  Miten Pukeutua Vappuna

  Vappu on Suomessa yksi vuoden suurimmista juhlista, jota vietetään 1. toukokuuta. Vapunpäivä on vapaapäivä suurimmalle osalle suomalaisista ja sitä vietetään yleensä juhlien, herkuttelun ja iloisen tunnelman saattelemana. Juhlaan kuuluu myös perinteinen vapunpäivän kulkue, joka houkuttelee tuhansia ihmisiä kaduille ympäri maan. Siksi vapunaikaan pukeutuminen on yleensä rennompaa ja hauskempaa, kuin arkena. Tässä muutamia vinkkejä, miten kannattaa pukeutua vappuna.

  Valitse kauden muodikkaat vaatteet

  Vappu on kevään juhla, joten vaatteiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kevätmuotiin. Kauden kuumin trendi on pastellinsävyt, jotka sopivat erityisen hyvin vappupäivänä. Pastellinsävyjä voi yhdistellä tummempien sävyjen kanssa luoden tyylikkään kontrastin. Erilaiset kukkakuviot ovat myös suosittuja kevätpukeutumisessa. Kukkakuvioidut mekot, paidat ja takit tuovat keväistä tunnelmaa.

  Valitse käytännölliset vaatteet

  Vappupäivä on juhlapäivä, mutta useimmat viettävät sen ulkona. Siksi vaatteiden tulee olla sekä tyylikkäät että käytännölliset. Monikerrospukeutuminen on avainsana vappupäivän pukeutumisessa. Pukeudu kerrastoasuihin, joissa voit kerrostaa puseroita ja takkeja tarpeen mukaan. Sään muuttuessa vaatetuksen kanssa on helpompi selvitä, kun voi lisätä tai vähentää kerroksia. Muista myös pukea lämpimät sukat ja hyvät kengät. Kävelet varmasti paljon vapunpäivänä!

  Kokeile hauskempaa pukeutumista

  Vappu on juhlapäivä, joten voit hyvin kokeilla jotakin erikoisempaa tai hauskempaa kuin yleensä. Suomessa vappuna perinteisesti pukeudutaan ylioppilaslakin kanssa, mutta se ei ole mikään pakko. Voit halutessasi lisätä asuusi jonkin teeman tai koristeen, kuten ilmapallot korviksi tai värikkäät sukkahousut. Tärkeintä on, että viihdyt asussasi.

  Käytä huoliteltuja asusteita

  Asusteilla voit viimeistellä vappupäivän asusi. Käytä koruja, joihin kuuluu pastellivärejä tai kukkakuviota, tai hiuspantoa, jolla saat hiuksesi näyttämään keväisiltä ja raikkailta. Huulipuna, jossa on herkullinen korallinsävy, on täydellinen huulimeikki vapulle. Älä unohda hienostunutta kelloa ranteessasi. Asusteilla viimeistelet juhla-asusi ja teet siitä entistäkin persoonallisemman.

  Yhteenveto

  Vappuna pukeutuminen on rentoa, hauskaa ja käytännöllistä. Valitse keväänmuodikkaita vaatteita, käytä hauskempia koristeita ja asusteita, pue monikerroksisia ja käytännöllisiä vaatteita. Muista, että vaatteiden tulee olla myös juhlapäivälle sopivat. Kannattaa myös varautua sateeseen, sillä Suomen sää voi olla arvaamaton. Rentoudu ja nauti vappupäivän juhlasta!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.