Miten Pukeutua Syyshäihin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #3931

  +

  Miten pukeutua syyshäihin?

  Sesonki vaikuttaa pukeutumiseen

  Syksy tuo mukanaan oman tunnelmansa, ja samoin syyshäät ovat erilaisia kuin kesähäät. Yleisesti ottaen syyshäissä värit ovat tummempia, ja usein juhla järjestetään sisätiloissa. Syyshääpuvussa voi siis käyttää raskaampia ja lämpimämpiä materiaaleja.

  Pukeutumisetiketti

  Pukeutumisetiketti on tärkeä ottaa huomioon häissä. Vaikka syyshäiden pukeutumiskoodina ei olekaan mustana, ei silti kannata unohtaa seuraavia asioita:
  – Valkoinen on vain morsiamen etuoikeus
  – Älä käytä liian paljastavia vaatteita
  – Muiden vieraiden tärkeää huomioida morsiamen ja sulhasen tärkeys juhlapaikalla
  – Naisilla kannattaa muistaa, että liian korkeat korot saattavat tehdä tanssimisen hankalaksi

  Naiset – syyshääpuvun valinta

  Syyshäihin sopii parhaiten juhlava pukeutuminen. Puvun tulee olla tilaisuuteen sopiva, mutta myös omaa tyyliä kunnioittaen. Syyshääpuvussa kannattaa käyttää hienoja ja yksityiskohtaisia materiaaleja. Puvun värinä toimii esimerkiksi tummanvihreä, tummasininen tai punainen.

  Jos haluaa käyttää hameistakin muodostuvaa asua, kannattaa hameen helmaa laskea polven alapuolelle sääennustetta silmällä pitäen. Syyshäita varten kannattaa myös harkita pukupaidan ja housujen yhdistelmää.

  Miehet – syyshääpuvun valinta

  Miehillä parhaiten toimii suorasääntöinen ja klassinen häätakki, jonka voi yhdistää siistiin paitaan ja kravattiin. Takin materiaalina kannattaa käyttää villaa, siinä pysyy lämmin, mutta ilmavan tunteen takki säilyy. Mikäli häät järjestetään sisätiloissa ilman ulkoilua, voi pukeutua myös tummiin farkkuihin ja bleiseriin.

  Loppusanat

  Syyshääpuvussa kannattaa siis mukailla kauden tunnetta väreissä ja materiaaleissa, yleisilmeen ollessa juhlava. Tärkeintä kuitenkin on, että pukeutumisessa tuntee olonsa mukavaksi ja arvoisekseen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.