Miten Puhdistaa Läppärin Näppäimistö

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1315

  +

  Miten puhdistaa läppärin näppäimistö?

  Läppärin näppäimistön puhdistaminen on tärkeää, sillä näppäimistöön kerääntyy päivittäin paljon likaa, pölyä ja bakteereita, jotka voivat vaikuttaa näppäinten toimintaan ja jopa aiheuttaa terveysongelmia. Tämä opas tarjoaa vinkkejä, joilla voit puhdistaa läppärin näppäimistön nopeasti ja tehokkaasti.

  1. Sammuta läppäri

  Ennen kuin aloitat puhdistamaan läppärin näppäimistöä, varmista että tietokone on sammutettu ja siihen ei ole kytketty virtaa.

  2. Pyyhi näppäimistö puhdistusliinalla

  Käytä erityistä näppäimistön puhdistusliinaa tai kosteaa mikrokuituliinaa, joka ei jätä kuituja näppäimistöön. Puhdista näppäimet pyyhkimällä niihin pyörivin liikkein. Vaikeasti tavoitettavien kohtien, kuten välilyönnin, shift ja enter näppäinten ympäriltä, puhdistusliinan kärjellä tms. huolellinen pyyhkäisy riittää.

  3. Käytä paineilmapurkkia

  Paineilmapurkkia voi käyttää poistamaan pölyä näppäimistöstä. Käännä läppäri niin, että näppäimistö osoittaa alaspäin ja käytä paineilmapurkkia koko näppäimistöalueella.

  4. Poista lika hammasharjalla

  Jos näppäimistöön on tarttunut likaa tai ruokajäämiä, voit käyttää vanhaa hammasharjaa puhdistamaan näppäimistön. Kastele hammasharja kevyesti lämpimällä vedellä ja hiero varovasti likaisia näppäimiä. Puhdista näppäimistö kostealla liinalla.

  5. Puhdista lika isopropyylialkoholilla

  Jos näppäimistöön on tarttunut öljyä tai rasvaa, voit käyttää isopropyylialkoholia. Kastele pumpulipuikko tai liina alkoholissa ja pyyhi likaiset näppäimet.

  6. Anna näppäimistön kuivua

  Älä käytä läppäriä ennen kuin näppäimistö on täysin kuivunut. Anna näppäimistön kuivua muutama tunti tai yön yli ennen kuin käytät tietokonetta uudelleen.

  Yhteenveto

  Läppärin näppäimistön puhdistaminen on tärkeää sen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden kannalta. Puhdistusliina, paineilmapurkki, hammasharja ja isopropyylialkoholi ovat tehokkaita työkaluja puhdistuksessa. Huolehtimalla läppärin näppäimistön säännöllisestä puhdistamisesta voit varmistaa sen optimaalisen toiminnan ja säästää aikaa tietokoneen korjaamisessa jatkossa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.