Miten Print Screen Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #377

  +

  Miten Print Screen Toimii?

  Print Screen on näppäin tietokoneen näppäimistössä, jota käytetään kuvakaappauksen ottamiseen. Kun painat Print Screen -näppäintä, tietokone tallentaa kuvan näytöstäsi väliaikaiseen leikepöytään, josta voit tallentaa sen myöhemmin.

  Tämän jälkeen voit avata kuvan tekstinkäsittelyohjelmassa, kuvankäsittelyohjelmassa tai muussa sovelluksessa, joka tukee kuvan liittämistä leikepöydältä.

  Jos haluat suoraan tallentaa kuvakaappauksen tietokoneellesi, voit käyttää myös muita näytön tallennusohjelmia, kuten Snipping Toolia tai Lightshotia.

  Jos käytät Windows-käyttöjärjestelmää, voit myös käyttää yhdistelmäpainikkeita, jotka helpottavat kuvakaappauksen ottamista. Esimerkiksi painamalla Windows -näppäintä ja Print Screen -näppäintä yhtä aikaa, voit tallentaa kuvakaappauksen suoraan Tietokone-kansioon.

  On myös muita hyödyllisiä näppäinyhdistelmiä, kuten Alt + Print Screen, joka tallentaa valitun ikkunan kuvakaappauksen, tai Windows + Shift + S, joka avaa Snipping Toolin ja mahdollistaa piirrettävän näyttöalueen valinnan.

  Jos käytät Mac-käyttöjärjestelmää, voit käyttää Command + Shift + 3 -yhdistelmää kuvakaappauksen ottamiseen koko näytöstä tai Command + Shift + 4 -yhdistelmää, jolla voit valita tietyn alueen näytöstä.

  On tärkeää huomata, että kuvakaappauksen laatu riippuu näytön resoluutiosta ja näytön asetuksista. Jos käytät vanhaa näyttöä, saatat huomata kuvakaappauksissa laatuongelmia, kuten häiritsevää pikselöitymistä.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että kuvakaappauksen ottaminen on helppoa Print Screen -näppäimen avulla, ja Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmän avulla voit käyttää muita hyödyllisiä näppäinyhdistelmiä. Tämän jälkeen voit tallentaa kuvan tietokoneellesi tai jakaa sen muiden kanssa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.