Miten Poistan Microsoft Tilin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2558

  +

  Miten Poistan Microsoft Tilin?

  Microsoft-tili on tärkeä käyttäjätili, jonka avulla voit käyttää erilaisia Microsoft-palveluita, kuten Outlookia, OneDrivia, Officea ja Skypea. Kuitenkin joskus voi olla tarpeen poistaa Microsoft-tili esimerkiksi jos et käytä sitä enää, tai haluat luoda uuden tilin. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit poistaa Microsoft-tilisi.

  Vaihe 1: Kirjautuminen Microsoft-tiliin

  Jos haluat poistaa Microsoft-tilisi, sinun tulee ensin kirjautua sisään Microsoft-tilillesi. Voit tehdä tämän käyttämällä mitä tahansa laitetta, jossa voit avata selaimen, kuten tietokone, puhelin tai tabletti. Mene verkko-osoitteeseen https://account.microsoft.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tilisi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

  Vaihe 2: Mennä tilitietoihin

  Kun olet kirjautunut sisään Microsoft-tilillesi, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta ja valitse sitten ”Tilitiedot” pudotusvalikosta. Tämä vie sinut Microsoft-tilisi tietosivulle, jossa voit hallita tietojasi ja asetuksiasi.

  Vaihe 3: Poistaa Microsoft-tili

  Microsoft-tilin poistamiseksi sinun tulee valita ”Turvallisuus” -välilehti ja vierittää alas ”Tilin sulkeminen”-painikkeeseen. Napsauttamalla tätä painiketta sinua pyydetään kirjautumaan sisään uudelleen Microsoft-tilillesi, ja sen jälkeen sinulle annetaan tietoja siitä, mitä tapahtuu kun tilisi poistetaan. Huomaa, että tämä prosessi on lopullinen – kun tilisi on poistettu, et voi palauttaa sitä takaisin. Varmista, että olet varma poistamispäätöksestäsi ennen kuin jatkat.

  Kun olet valmis, napsauta ”Seuraava” ja sinulle annetaan ohjeet poistotyön vahvistamiseen. Voit joutua vastaamaan lisäkysymyksiin ja vahvistamaan henkilöllisyytesi tämän prosessin aikana. Kun olet vahvistanut poistotyön, Microsoft-tilisi poistetaan pysyvästi.

  Vaihe 4: Varmista, että kaikki tietosi on poistettu

  Kun olet poistanut Microsoft-tilisi, varmista, että kaikki tietosi on poistettu lopullisesti. Tämä sisältää tiedot OneDrivessä ja kaikki sähköpostit, asetukset ja kalenteritiedot, jotka olet synkronoinut Microsoft-tilisi kanssa. Huomaa, että se voi kestää jopa 60 päivää, jotta kaikki tietosi poistetaan lopullisesti.

  Johtopäätös

  Microsoft-tilin poistaminen voi olla hyödyllistä, jos et käytä sitä enää tai jos haluat luoda uuden tilin. Muista kuitenkin, että prosessi on lopullinen, joten varmista ennen kuin jatkat, että olet valmis luopumaan kaikista Microsoft-tilisi tietoista. Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, miten Microsoft-tili poistetaan.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.