Miten Poistaa Tummat Silmänaluset

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #4313

  +
  Miten Poistaa Tummat Silmänaluset

  Tummat silmänaluset ovat yleinen huolenaihe monille ihmisille, erityisesti niille, jotka eivät saa tarpeeksi unta tai kärsivät stressistä tai huonosta ravinnosta. Onneksi on olemassa monia tapoja lievittää tummia silmänalusia ja palauttaa hehkuvammat kasvot.

  1. Nuku hyvin

  Yksi parhaista tavoista poistaa tummat silmänaluset on nukkua hyvin. Aikuisille suositellaan 7-9 tunnin unta yössä, ja heille, jotka kärsivät unihäiriöistä tai unettomuudesta, on tärkeää hakeutua lääkärin hoitoon. Nukkuminen auttaa palauttamaan kehon ja mielen tasapainon ja ehkäisee tummien silmänalusten esiintymistä.

  2. Juo runsaasti vettä

  Veden juominen auttaa kosteuttamaan kehoa ja poistamaan toksiineja, jotka voivat aiheuttaa ihon tummumista. Juo vähintään 8 lasillista vettä päivässä, ja vältä alkoholia ja kofeiinia, jotka voivat kuivattaa kehoa.

  3. Käytä kylmää hoitoa

  Kylmä hoito auttaa helpottamaan silmänalusten turvotusta ja vähentämään tummuutta. Voit käyttää kylmäpakkausta, jäätä tai alumiinifoliosta tehtyä käärettä. Kiedo kylmäpakkaus tai kääre pienellä pyyhkeellä ja pidä silmän alla noin 15 minuuttia.

  4. Hieronta

  Silmien ympärillä olevien lihasten hierominen stimuloi verenkiertoa ja auttaa vähentämään silmänalusten tummuutta. Käytä sormiasi hieromalla hellästi silmien ympärillä olevaa ihoa noin minuutin ajan.

  5. Käytä kasvonaamioita

  Kasvonaamiot auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon ja vähentämään tummuutta. Voit käyttää esimerkiksi perunaa. Leikkaa peruna ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne silmäluomien päälle noin 10-15 minuutin ajan. Voit myös käyttää kananmunanvalkuaista, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

  6. Vältä huonoja ruokailutottumuksia

  Huonot ruokailutottumukset voivat aiheuttaa tummien silmänalusten esiintymistä. Vältä liiallista suolan syöntiä ja juomia, joilla on korkea kofeiinipitoisuus. Lisäksi kannattaa syödä ruokia, jotka sisältävät paljon rautaa, kuten pinaattia ja tummia lehtivihanneksia.

  7. Käytä silmänympärysvoiteita

  Silmänympärysvoiteet kosteuttavat silmänympärysihoa ja auttavat vähentämään silmänalusten tummuutta. Valitse voide, joka sisältää esimerkiksi C-vitamiinia, A- tai E-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

  Tummien silmänalusten poistaminen voi olla haastavaa, mutta edellä mainitut vinkit auttavat sinua saamaan kevyemmät ja kirkkaammat silmänaluset. Muista myös, että jotkut ihmiset ovat alttiimpia tummien silmänalusten esiintymiselle kuin toiset, joten älä huolestu liikaa, jos et onnistu täysin poistamaan silmänalusten tummuutta. Tärkeintä on olla terve ja onnellinen henkilö.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.