Miten Poistaa Sovelluksia Android

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #1125

  +
  Miten poistaa sovelluksia Android-laitteelta

  Android-laitteissa on paljon hyödyllisiä sovelluksia, mutta joskus niitä on enemmän kuin tarvitsee. On tärkeää poistaa sovelluksia, joita et enää käytä, jotta saat lisää tilaa laitteellesi ja helpotat sen toimintaa. Tässä artikkelissa käymme läpi, kuinka voit poistaa sovelluksia Android-laitteelta.

  1. Avaa sovellusvalikko

  Ensimmäinen askel sovelluksen poistamisessa on avata laitteen sovellusvalikko. Yleensä tämä vaihtoehto löytyy laitteen aloitusnäytöltä. Sovellusvalikosta voit selvittää, mitkä sovellukset ovat asennettuna laitteellesi ja kuinka paljon tilaa ne vievät.

  2. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa

  Kun olet löytänyt sovellusvalikkosi, voit valita sovelluksen, jonka haluat poistaa. Voit tehdä tämän joko pyyhkäisemällä sivua oikealle tai vasemmalle tai napauttamalla sovellusta kerran.

  3. Napauta asennetun sovelluksen asetuksia

  Kun olet valinnut sovelluksen, jota haluat poistaa, etsi sen asetukset ja napauta niitä. Voit nähdä asetukset napauttamalla sovelluksen nimeä ja sitten painamalla ”tiedot” tai ”asetukset”.

  4. Poista sovellus

  Kun olet avannut sovelluksen asetukset, voit poistaa sen. Paina ”Poista sovellus” -vaihtoehtoa, joka voi olla väliaikainen poisto tai pysyvä poisto. Väliaikainen poisto tarkoittaa, että sovellus poistetaan laitteeltasi väliaikaisesti, mutta se voidaan palauttaa myöhemmin, kun haluat. Pysyvä poisto tarkoittaa, että sovellus poistetaan pysyvästi laitteeltasi eikä sitä voida palauttaa.

  5. Vahvista sovelluksen poisto

  Ennen kuin sovellus poistetaan laitteeltasi, se vaatii aina vahvistuksen. Jos olet varma, että haluat poistaa sovelluksen, napauta ”Poista sovellus” tai vastaavaa painiketta, joka löytyy vahvistusikkunasta. Muuten voit peruuttaa ja säilyttää sovelluksen napauttamalla ”Peruuta”.

  On huomattava, että jotkut sovellukset eivät ole poistettavissa Android-laitteeltasi. Nämä ovat yleensä laitteen esiasennettuja sovelluksia, joita ei voi poistaa ilman erityistä ohjelmistoa. Voit kuitenkin poistaa sovelluksen käyttöoikeudet tai piilottaa sen.

  Lopuksi

  Android-laitteen sovellusten poistaminen on helppoa. Avaa sovellusvalikko, valitse sovellus, jonka haluat poistaa, paina sen asetuksia ja napauta ”Poista sovellus”. Muista kuitenkin, että jotkut sovellukset eivät ole poistettavissa laitteeltasi. Poista sovelluksia säännöllisesti, jotta pidät laitteesi vapautuneena ylimääräisestä tilasta ja helpotat sen toimintaa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.