Miten Poistaa Purukumi Vaatteista

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:54 pm #5226

  +

  Miten poistaa purukumi vaatteista?

  Purukumin poistaminen vaatteista voi olla haastavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Tässä artikkelissa kerromme tehokkaista tavoista poistaa purukumi vaatteista.

  Pyydä apua pakastimelta

  Helppo ja tehokas tapa poistaa purukumi vaatteesta on käyttää pakastinta. Laita kumi sisälle suljetun muovipussin sisään ja laita pussi pakastimeen tunniksi tai kahdeksi, kunnes kumi on kovettunut. Kun kumi on kovettunut, voit irrottaa sen varovasti vaatteesta.

  Käytä öljyä

  Toinen tapa poistaa purukumi vaatteesta on käyttää öljyä. Voit käyttää esimerkiksi ruokaöljyä tai eteeristä öljyä. Kaada öljyä vaatteen päälle ja anna sen imeytyä kumiin noin viidentoista minuutin ajan. Sen jälkeen voit irrottaa kumin varovasti vaatteesta.

  Käytä kuumaa vettä ja saippuaa

  Purukumi voidaan myös poistaa vaatteesta käyttämällä kuumaa vettä ja saippuaa. Laita vaate kuumaan veteen noin viideksi minuutiksi. Sen jälkeen voit käyttää hammasharjaa tai muuta pehmeää harjaa, joka auttaa irrottamaan kumin vaatteesta. Lisää hieman saippuaa harjaan, jotta kumi irtoaa helpommin. Huuhtele vaate lopuksi kylmällä vedellä.

  Käytä silitysrautaa

  Silitystäkin voi käyttää, kun halutaan poistaa purukumi vaatteesta. Laita rätin päälle vaatteen päälle ja silitä purukumin päältä keskilämmöllä. Purukumi sulaa ja siirtyy rätin sisään. Huuhtele vaate lopuksi kylmällä vedellä.

  Käytä tahranpoistoainetta

  Jos muut keinot eivät auta, voit käyttää tahranpoistoainetta. Käytä erityistä tahranpoistoainetta, joka on tarkoitettu purukumin poistamiseen. Levitä tuotetta kumin päälle ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen pyyhi vaate kostealla liinalla. Toista tarvittaessa.

  Lopuksi, purukumin poistaminen vaatteista voi olla haastavaa, mutta tehokkaita tapoja siihen on useita. Kokeile eri menetelmiä, kunnes löydät sinulle sopivimman keinon. Muista aina kokeilla ensin keinoja pienellä alueella vaatteessa, jotta et vahingoita sitä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.